Citat:
În prealabil postat de David_1859
Am făcut referire la un articol despre care am auzit tot din presă, nu obișnuiesc să citesc personajele respective
|
Obișnuiești să reiei chestii pe care le spune bot despre Simion, e clar că tu ești ca un scrofar care scurmă în rahat și se tăvălește prin diferite cancanuri, bârfe, vorbe de șanț și le împrăștii pe forum cu morga vreunui filosof care rămâne în istorie.
Părerea mea e că ești un ratat literalmente, dacă ore întregi din viața le închini ca să pândești pe Necula și pe Streza și să scrii pe diferite forumuri, sub diferite pseudonime tot felul de acuze și malversațiuni, să propagi minciuni cum e cea cu Necula se visează patriarh neîncoronat.
Citat:
În prealabil postat de David_1859
deși conform unor mărturii care mi-au fost transmise, sînt destule dăți în care „Părintele” nu aruncă niciun șfanț cerșetorilor care încă mai ajung să cerșească pe Mitropoliei, nu de alta dar nici nu prea sînt îngăduiți pe-acolo, probabil IPS Streza se simte foarte deranjat, foarte tulburat ca imaginea lui colosală să fie „întinată” de prezența unor cerșetori exact pe lângă reședința și catedrala „lui”.
|
Păi cine ești tu să ți se transmită mărturii, doi minți și în fragmentul ăsta că Necula și Streza nu au milă de săraci sau nu fac milostenie.
Aș vrea să văd dacă ești tu oprit zilnic de minim 3 -5 ori pe zi de cerșetori cum reacționezi, că m-am cam săturat de aerele tale de critic și moralist.
Până și Becali se săturase de cerșetori, și-i alunga de la palat, deși omul poate a donat sute de mii de euro.