Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Însă în acel moment simČ›eam că trebuie să apar ortodoxia într-un fel sau altul din 2 motive.Unul din cauza ochilor acelui bătrân care avea o credinČ›ă sinceră, curată Č™i pură Č™i din cauza insultelor asuse Fecioarei Maria.Adica sa spui că , cultul Fecioarei Maria este o mizerie Č™i să te numeČ™ti creČ™tin este incompatibil.
|
Nu trebuie sa stai de vorba mult cu protestantii, tot social media-ul e plin de ei, care raspandesc tot felul de idei.
"Crestinii" americani spun sa nu te inchini la Fecioara Maria ca ea e moarta si nu va aude rugaciunile. Tot ei zic, ca daca te inchini la Maria o idolatrizezi, in loc sa te inchini doar lui Dumnezeu. Tot felul de erezii din astea protestante.
Acum cateva zile un grup de protestanti m-au abordat in parcul Tabacariei aici in Constanta, ca daca am timp sa vorbesc de Iisus Hristos. Am luat pliantul lor, am zambit, si mai incolo, am aruncat pliantul lor la gunoi.
Pana sa ajung in dreptul lor, unu din protestantii canta muzica Rap si versuri cu Iisus, era totul ciudat.....foarte ciudat.......momentul. Rap cu Iisus.....foarte ciudat...am strambat din nas sincer.
Eu nu stau la discutii cu ei, eu doar 2 intrebari le voi pune si in mediul online si in realitate daca ii prind:
1) De ce biserica voastra protestanta aproba casatoriile gay?
2) De ce biserica voastra spune mai nou ca Dumnezeu e non-binar, si ca cuplurile gay atat cat si cuplurile straight sa fie egale in fata Domnului?
Cu intrebarile astea ii blochezi, i le dai una peste nas ca si cum, pentru ca asta este fix ce se promoveaza in Vest.