Citat:
În prealabil postat de Demetrius
Ia uite unde-si duce mana stanga la min. 19,40, parca-i Michael Jackson. In cealalta, cu poza, vezi minutul 8,07.
Facem pariu ca la anu' vei gasi acolo droguri? Nu va trebui sa le cauti tu, te vor cauta ele pe tine.
|
Ai mai Demetrius, cum ai ajuns la concluzia ca acolo el ascunde ceva :)) ?
Sa ma caute cat vor, eu nu ma droghez niciodata la asa ceva. Eu percep si inteleg muzica altfel fata de cei care iau droguri. Nu am nevoie de asa ceva. Eu ascult si Armin Van Buuren in posturi, piesele vechi, ca intr-un fel imi da un sentiment de ambitie, bucurie, dar si de smerenie la unele melodii.
Avand in vedere ca am experienta ca DJ si am citit diferite anturaje la festivale si etc, din ce ma uit per total la videoclip, aici toata lumea e calma (cei varstnici), iar o parte din tineret se distreaza, iar altii stau in corturi, dorm eu stiu si parca nu le place muzica, ca se vede unii se simt plictisiti. Dupa cum vezi aproape nimeni nu poarta ochelari de soare. Cand iti dai seama cand cineva ia droguri, acela poarta tot timpul ochelari de soare ca sa isi ascunda ochii (fie pupile mari, fie cearcane negre mari) si are miscari din astea mai lente ale corpului: miscatul capului de la stanga la dreapta, miscarea corpului tot asa lenta stanga-dreapta, o "dragoste" din asta unde vezi ca se pupa lumea, sau holbarea in exces la ceva anume. Stiu astea, pentru ca m-am documentat de la oameni cum se manifesta diverse.
Aici nu se vede ca ascunde cineva ceva sau ca a consumat ceva. E un fel de balci cu adulti, tineri, copii si atat.