Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut
- cel mai bun sport este acela de intretinere adica pt sanatate si eu recomand de 3 ori pe saptamana cu pauze de 2 zile. Daca faci sport in exces se uzeaza articulatiile daca nu faci deloc dezvolti anumite boli.
|
Parerea mea e ca, daca e vorba de intretinere, atunci nu e mare incarcatura de efort si deci nici oboseala mare nu e, nici pregatire speciala si nici recuperare, astfel ca dpmdv, intretinerea se poate face zilnic, aducand astfel in viata mea o ordine, o disciplina si un mod de viata cat se poate de echilibrat/sanatos.
Cel mai bun moment al zilei pentru a face aceasta intretinere este dimineata, imediat dupa trezire (si dupa rugaciunea de dimineata) semanand foarte mult cu o inviorare a intregii zile, deoarece inceperea zilei cu o miscare mai activa se va transmite ca o minune, intregii zile, acelasi ritm alert.
Prin
programul zilnic de intretinere se dezvolta foarte mult si vointa si abnegatia si moralul.
Mai adaug ca (dpmdv) sportul de intretinere se face doar cu transpiratie, deoarece numai astfel se echilibreaza/optimizeaza functiile organismului.