Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91
Zaharul e cel mai mare dusman al corpului uman. Cat esti tanar poti sa mai consumi, dar moderat. Zaharul produce si cele mai multe boli, nu stiu despre indulcitori, dar eu evit pana si sucul acela care e chipurile "natural" de portocale. Acela are zahar!
Cel mai bine e ca lumea sa nu mai consume zahar.
Problema e sa nu mai creasca preturile la carne, albituri, sau vegetale. Omul are nevoie de aceste alimente mai mult decat cocăturile sau zahărul. Desi daca stai sa te uiti la orice pas alimentele sub forma de paine si cele cu zahar, dulciuri si etc, sunt mai ieftine decat mancarea sanatoasa: carne, albituri, etc.
|
Tu ai dreptate pe fondul problemei, știu că zahărul și cancerul se potențează una pe alta, nu asta ar fi problema ci că e o taxă atât de parșivă încât afectează mai multe lanțuri.
În primul rând că sunt multe alimente care au îndulcitori, chiar dacă nu e cu zahăr e cu îndulcitor din ștevie, tot sub taxa asta intră.
Cred că și proteina pe care o iau body builderii sau alte suplimente au îndulcitori, deci uite cum dă și în fitness, deși aparent ai impresia că de fapt vrea să protejeze oamenii de obezitate.
E zahăr și în ketchup sau muștar dulce și în biscuiți care sunt sărați tot au ceva zahăr, unde nu e zahăr, și în conserva cu ananas pe care o consumăm în timpul posturilor e zahăr.
Deci au scumpit tot acești guvernanți, până și sucul natural
Olympus dacă-l știi intră sub taxa asta.
Băutura izotonică folosită de sportivi are zahăr,
băutură izotonică multifruct Oshee
Gemul făcut în casă pt la iarnă are zahăr în el, siropul de fructe făcut în casă are zahăr.
Dacă o familie de creștini sunt antreprenori și au fabrică de înghețată, gelaterie, sau cofetărie sunt arși de taxa asta.
Adică scoți pe cineva în oraș tot o duci la o patiserie, o gelaterie, te arde taxa asta, care e scopul să distrugă industria horeca, să scumpească viața celor care fac fitness și folosesc batoane proteice ?
Am înțeles că până și diabeticii sau unele persoane pot avea HIPO(deci nu hiper) glicemie, să le scadă prea mult glicemia și să aibă crize sau leșin.