Citat:
În prealabil postat de ALARIC
Inteleg ce spui, teoretic ii cred in stare ("Brusc i-a apucat pe mulți factori de decizie grija că suntem prea multe miliarde pe planetă"....). Insa ca sa faci o asemenea conspiratie, la nivel planetar, fara sa transpire nimic, e imposibil.
|
https://www.activenews.ro/stiri-sana...interna-182206
Citat:
Cu vaccinul la fel, sa implici poate sute de mii de cadre medicale, transnational, fara sa sufle nimeni nici o vorba, asa brusc peste noapte toti doctori sa adere si sa se transforme in criminali in serie, e imposibil. Eu unul un cred asa ceva, vreau sa vad si eu probe concrete, nu pareri.
|
Deja sunt infarcturi, și cică în România e rata mică de mortalitate în exces față de Germania care și-a băgat în lagăr sanitar populația.
Deja s-a întâmplat, medicii care vorbeau erau hăituiți de colegiile lor medicale, era un protocol impus care a afectat.
Ce pot să zic, bine că nu a durat mai mult de 2 ani și ceva toată nebunia, dacă scădem perioada de vară când era relativ mai relaxat.
Citat:
Legat de agricultura, asta e al treilea an de cand am o gradina, undeva la tara, ma deplasez in fiecare weekend. E foarte greu, timp pierdut, munca, bani. Daca e sa adun toate costurile (alea de deplasare sunt cele mai mari), asa rapid cred ca un kg de rosii facute de mine trece lejer de 10 lei, poate 15 lei. Adica nu vad pe nimeni (intreg la minte...) ca sa faca asta.
|
Problema nu va fi de costuri, ci că hrana va valora mai mult decât aurul la un moment dat, deci o faci cum poți pt că nu ai de ales, tu tot vei mai avea ceva prin cămară în caz de foamete.
Și eu văd ce costuri presupune să faci gem, sirop, zacuscă, bulion, câteva sute de euro dacă aduni și gazul, transportul lor, produsele, apa folosita să speli, timpul folosit în care se putea lucra.
Dacă vrei hrană care să aibă gust, jertfești în ziua de azi.
Problema va fi dacă va începe să se impună doar un anumit tip de semințe, daca se va încuraja de către stat, turnătoria între vecini cei care nu au porci pe cei care cresc.
A mai fost foamete provocată de Stalin în Ukraina mai ales, dar și în Republica Moldova, țineau grâul să mucegăiască prin silozuri și arestau pe cei care încercau să ia pt copii, deci nebunia politică a mai afectat omul.
Plus că în războaie mereu e foamete, povestea Paisie Aghioritul ce sărăcie a prins când copilărea în al doilea război mondial.