View Single Post
Vechi 18.07.2023, 16:07:04
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Până la urmă dacă Necula e pro Iohannis, asta nu-i anulează munca sau unele vorbe spuse bine, sau efortul prin țară, nu merge prin țară să vorbească despre nemți.
Asta nu știm noi ce nu se anulează sau ce se anulează, astea sînt socotelile lui Dumnezeu și nu ne băgăm noi în așa ceva.

Faptul că Necula s-a „băgat slugă” la Iohannis, și parțial și la FDGR, este o chestiune de mai mare amplitudine decât pare la prima vedere, pentru că unele fapte ale lui Iohannis sau care vizează FDGR prezintă niște aspecte ceva mai complicate și mai complexe decât pare la prima vedere, și anumite aspecte sau explicații deja le-am precizat în cadrul dezbaterii despre dezastrul fără precedent din Eparhia Sibiului.

Oricum, „părintele” Necula are toată libertatea să iasă în spațiul public și să precizeze orice documente, sesizări pe care le-a înaintat ÎPS Streza, sau ÎPS Antonie Plămădeală, sau chiar și Patriarhiei, dacă a făcut vreodată așa ceva, cu privire la problemele sesizate de mine public la dezbaterea despre dezastrul fără precedent din Eparhia Sibiului. Eu personal nu l-am auzit vreodată să vorbească despre așa ceva, și în niciun caz în mod critic la adresa lui Iohannis și a FDGR, însă eu n-am de unde să știu tot ce a emis public fie la predici, fie la așa-zisele lui „conferințe”, fie în sesizări interne ale BOR, fie în nenumăratele sale cărți scrise așa cam „pe bandă rulantă”.
Reply With Quote