View Single Post
Vechi 06.07.2023, 01:01:02
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexHurley98 Vezi mesajul
Acum 10 ani mama a facut pacatul de a merge la o ghicitoare. Tot ce a spus s a adeverit. Si anume mama a divortat, s a recasatorit, a facut o fetita, unchiul a divortat, a facut si el o fetita iar despre mine ca si copil al ei a spus ca voi ajunge it-ist ceea ce s a implinit. De unde are o ghicitoare puterea asta? E asta un exemplu de putere a diavolului? Ii vorbesc demonii?
Cu greu sa credem din scris :))) ...."ghicitoarele" toate sunt sarlatane, numai sa ia bani de la clienti. Eu nu am intalnit ghicitoare sa zica totu corect, asa am incercat si eu la o presupusa "clarvazatoare" ...numai tampenii si aiureli spunea, se mai si mandrea cu "darul" ei de la Dumnezeu, si spunea numai greseli din viitor. Surprinzator stia multe din trecutul meu fara sa ii spun nimic, unde chiar era socant.

Acea clarvazatoare m-a pierdut cand imi spunea chipurile ca stie data si ora cand o sa mor, desi nu imi zicea....deci sa intelegeti pana unde duce prostia unei "clarvazatoare"! :)))) =))))

Last edited by Adr.iu91; 06.07.2023 at 01:08:27.
Reply With Quote