Subiect: ECUMENISMUL
View Single Post
Vechi 01.04.2008, 22:54:05
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

1. Din cite am vazut, citit si ascultat la altii(rusi, greci, macedoneni) cred ca romanii au forumul in care ecumenismul si diferentele intrei ei si alte culte este discutat la nivele astronomice, mai mult decit orice alt subiect care tine de cel mai important lucru- schimbarea in bine a noastra - metanoia, infringerea inimii, si educarea smereniei!

2. Am asistat la citeva conferinte cu diversi profesori in teologie si arhierei inalti si cind vine vorba de ecumenism/antiecumenism am observat la toti un zimbet ironic in barba urmat de apostrofarea " Mai fratilor, voi nu stiti despre ce vorbiti"...insa nici unul nu a explicat ce vor sa spuna prin asta, si ce INTELEG EI PRIN ASTA? doar se uita unii la altii intelegator si ...TAC... oare a devenit un subiect TABU in cercurile lor inalte?
...ma rog, nu este treaba mea nici nu ma pasioneaza prea mult subiectul deoarece Judecatorul nu imi va da dreptate daca-i voi argumenta ca am fost preocupat nu de smerenia mea, si nemernicia mea ci de judecarea altora deoarece aceasta judecata este un bun paravan si justificare SA NU FAC NIMIC!
Reply With Quote