View Single Post
Vechi 05.02.2023, 01:42:22
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91 Vezi mesajul
https://www.hotnews.ro/stiri-esentia...vYGMoHCypHBfnE

Sper ca staretul sa inteleaga gravitatea situatiei! Doamne ajuta, sa fie sanatos!

Referitor la solzi, există o reacție adversă rară de tip șoc anafilactic
https://www.activenews.ro/stiri/Pove...iserica-179463
„Medicii au descoperit că petele nu erau doar pe fața mea dar de asemenea și pe organe. Am avut o serie de atacuri de cord și corpul mi-a paralizat de la mijloc în jos. Soțului i s-a spus că am 50% șanse să mă refac” - Ella, victimă a vaccinurilor și a mass media din România

Am făcut a treia doză - booster - cu Pfizer, pe 4 decembrie, pentru că fiul meu a specificat că vrea vaccinul Pfizer cel mai mult dintre toate, așa că l-am făcut amândoi pe acesta.

(...)

Pe 12 februarie am început să am mâncărimi pe piele, care mă țineau trează toată noaptea. Am încercat medicamente antihistaminice și nurofen pentru migrenă, dar pentru mine n-au mai funcționat.

A doua zi am mers la Urgență în spitalul municipal (probabil Ploiești - n.n.) - nu puteam merge drept și nu dormisem deloc. Aveam angiodem și șoc anafilactic cu umflături sub piele care pot afecta respirația și pot amenința viața.

După două ore de așteptare am fost consultată și mi-au prescris anti-histaminice mai puternice și steroizi corticali înainte de a mă trimite acasă. Medicația mi-a folosit, m-am simțit mai bine dar tot n-am putut să dorm din cauza mâncărimii și a durerilor.

Pe 14 m-am dus la București cu speranța că voi găsi un tratament mai bun într-un spital privat. Medicii s-au alarmat la vederea mea - pielea era albă, galbenă și roșie cu pete peste tot. Mi-au făcut teste de sânge și de inimă, care au artătat că limfocitele erau foarte ridicate și aveam aritmie (bătăi neregulate de inimă).”

restul e în link.

Nu știu dacă e ok să reiau reacțiile adverse, dar nu există săptămână să nu citesc ba despre morți subite la persoane de până-n 45 de ani, ba de cancer reactivat la oameni care l-au depășit sau de avc-uri, ieri parcă am văzut o doamnă care a lucrat în tv, care a avut avc și nu s-a vaccinat, tot până-n 39 de ani, nu știu ce e parcă e o epidemie de așa ceva.

Tânăr de 24 de ani să cadă de avc, pompier bănuiesc cu toate analizele făcute înainte să fie încadrat în post.

Last edited by Iorest; 05.02.2023 at 01:45:12.
Reply With Quote