View Single Post
Vechi 01.04.2008, 12:26:40
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria63
Buna seara!
Ar putea cineva sa imi spuna ce trebuie sa facem dupa sfanta impartasanie?Mie mi s-a intamplat sa ma cert cu soacra-mea la cateva ore dupa.Motivul?Ca de ce tin post?Ca munesc si trebue sa am putere, etc . Cert este ca am starnit niste discutii, am intrat in centrul atentiei si nu vroiam asta.De unde am tinut post doua saptamani si nu a stiut nimeni , am ajuns sa se faca bascalie pe sema mea.E dureros. Nu credeam ca poate afecta pe cineva daca tin post sau nu,daca merg la biserica sau nu.
"In lume necazuri veti avea, dar indrazniti, Eu am biruit lumea!" spune Mantuitorul nostru iubit. Si tot El ne avertizeaza de ce inseamna sa-ti iei crucea si sa-I urmezi Lui. Multi sunt prigoniti, marginalizati, dati afara de la servicii, din propira familie, batuti, si chiar omorati pentru credinta in Hristos. Da, astea exista si in vremurile nostre, nu sunt numai povesti din primele secole crestine. Dar indurand pana la capat avem nadejde de mantuire, de vietuire vesnica in Imparatia Sa.

Mie imi plac foarte mult cateva randuri din Psaltire: "Domnul este luminarea mea si mantuitorul meu. De cine ma voi teme?! Domnul este aparatorul vietii mele. De cine ma voi infricosa?!"

El te va intari, n-ai teama! Sa-L asteptam pregatindu-ne sa inviem si noi cu El!
Elena
Reply With Quote