View Single Post
  #7  
Vechi 16.12.2022, 11:32:41
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Mesaje: 2.316
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Fa-i un dus rece. Ia pleaca 2 saptamani de acasa, ia-ti bagajele si pleaca, sa vada si el ce pierde.

Tot atata il codosesti si il cocolosesti. Daca e prost sa stea cu ma-sa si cu taica-su. Trebuie sa ai grija de ei, dar nu sa ii codosesti si sa ii cocolosesti.

Zi-i sa-si bage mintile in cap si sa fie barbat si nu muiere.

Fa-i un perdaf de sa-l tina mine. Dobitoc pampalau ce este. Fa-l si tu pampalau, fatalau. Ia-te de orgoliul lui, sa fie barbat nu muiere.

Daca si-a luat femeie sa stea cu ea. Daca nu sa se duca la ma-sa si la taica-su sa stea in bratele lor.

Eu am scos si parintii mei si soacra din casa ca ne faceau probleme. I-am scos pe usa afara. Da-i telefon soacrei si socrului si zi-le ca si-au crescut un fatalau si ca sa il lase in pace cu familia lui. Ca strica o familie.
...iata sfaturi de la un crestin ortodox serios...

Dupa mintea lui parintii strica familia. Nu pacatul, nu lumea, nu iubirea de bani murdari si strangerile de averi si de lucruri... nu ce iese din inima omului, desfranarile, adulterele, rautatile, barfele, nemultumirile, certurile, judecatile nedrepte, batjocurile, denigrarile, hulele, razbunarile, dezbinarile.... nu astea ci fix parintii, nasii, preotii, biserica, fiindca se amesteca peste trufia si tupeul ”capului” familiei care dupa ce a lepadat pe Hristos-Cuvantul se crede invincibil si ca duce familia lui in rai.

Ai grija draga Emanuela Dumitru ca pe aici sunt si ipocriti vicleni imbracati in haine si icoane de mari sfinti care te invata sa-ti dai liber la tupeu si sa vrei sa fi libera si stapana ca sa faci tu ce vrei tu si asta se numeste lume adica neascultare, iar finalul acestui comportament pornit din poftele lumii ce se vor stapane si laudate se numeste trufie sfarsind in iadul dezbinarii de Dumnezeu, in munci si in chinuri.

Oare, chiar ai fi in stare sa asculti un om care te face neputincioasa starnindu-te sa poti asa ca el care-l face pe sotul tau, nebun, fatalau, prost, pampalau, sfatundu-te sa te razbuni pe el, sa-l lovesti in orgoliu, sa-l certi, sa-i faci dusuri reci, sa-l ameninti, sa-l santajezi emotional, sa-l parasesti?

Ce te sfatuieste el nu e iubirea-rabdarea ci egoismul familiilor lumesti tupeiste la care femeia ia locul lui Dumnezeu, slujind toti din casa doar parvenirii poftelor si luxului placerilor, averilor, semetiei mintii ei necredincioase si usuratice care e in stare sa poata face orice ca sa-si implineasca interesele!!!

Io te-am sfatuit de Cine sa asculti, pentru ca io nu-s vrednic sa-ti dau sfaturi.
__________________
MoroncEkU înVaț leppădeLUMEjuglu(fivrEhoț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUParven=pripISexpUngi+cârâmErit-logivina-stiEsinerEUtU-lăudobasculaș-trădățol-scobârfEU-distrugiTUtEu-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-feciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-teresUșefhUț-fantezis-progrexit=victiviclUadicdol lenteiASIAgrozînșelumi picUpic n facinatia gogoșerporksdecaine satE plâplaci sascapi d Tata-ch salefaci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici Cuvânteul si FataTa

Last edited by Moroco; 16.12.2022 at 12:24:31.
Reply With Quote