View Single Post
  #2  
Vechi 04.10.2022, 20:46:06
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Mesaje: 2.316
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alfredo Vezi mesajul
Ce semnificatie au visurile cu membrii decedati ai familiei? Sunt de bine sau de rau?.......
Precis ca bunica ta era buna si avea Credinta si atunci si visurile cu ea sunt de bine. Nu?

Zic si io asa ca n-am de unde sa stiu mai ales ca din cele povestite de tine iti umbla demonii prin casa ta iesiti din dimensiunile alternative gen Reiki si altele asemenea importate de la pagani ca sa te ia de partea lor parsiva, vicleana. Deci daca ai scapat de Covid mie imi pare ca duhul lumii, daca nu te-a putut omora atunci incearca sa te ia, vrand sa crezi mai mult in orice altceva decat in adevaratul nostru Dumnezeu.

Bine ca ai trecut prin covid, bine ca ai scapat. Lasa, nu te stresa ca ti se reface sistemul.... important e sa incepi sa crezi si crezand vei primi ajutor mult de la Domnul Hristos-Cuvantul.

Nu te teme ci cauta adevarul Adevarat pe calea crestina, pe calea cea stramta, ortodoxa, te roaga si fa-ti cruce si vei constata ca demonii fug si se spulbera. Nu-i hranii cu pacatele tale si nu te lasa sa-ti ia increderea ca sa ti-o pui in ei. Nadajduieste in Dumnezeu, in sfinti, in biserica noastra milenara si te vei linisti recapatandu-ti increderea si vointa.
__________________
MoroncEkU înVaț leppădeLUMEjuglu(fivrEhoț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUParven=pripISexpUngi+cârâmErit-logivina-stiEsinerEUtU-lăudobasculaș-trădățol-scobârfEU-distrugiTUtEu-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-feciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-teresUșefhUț-fantezis-progrexit=victiviclUadicdol lenteiASIAgrozînșelumi picUpic n facinatia gogoșerporksdecaine satE plâplaci sascapi d Tata-ch salefaci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici Cuvânteul si FataTa
Reply With Quote