View Single Post
Vechi 18.09.2022, 00:10:07
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Iisus a fost un revoluționar,un antireligios,dacă trăia acum îl vedeai la prosteste cu Greta și George Simon.Iti aruncă tarabele cu mătănii și icoane și biciuia babele pupătoare de moaște.
Cam agresiv sunteti in cuvinte despre Iisus, domnul Serafim :| . Nici eu nu sunt de acord cu ce ai spus. Greta, Simion sunt persoane total diferite fata de Iisus.

Iisus nu a fost revolutionar cu statul si iti zic si de ce, cand erau romanii in Ierusalim, populatia de acolo era in plina revolte cu ei. Iisus a spus cand a primit banul Cezarului: "Dati Cezarului, ce-i al Cezarului, si Domnului ce-i al Domnului."

"Dati Cezarului, ce-i al Cezarului" inseamna ca Iisus le-a spus sa faca ce le spune statul roman, sa plateasca datoriile fata de ei ca sa nu fie revolte/violente, iar oamenii pe Dumnezeu sa il urmeze in continuare si sa ii dea ce trebuie pentru mantuirea sufletelor lor (cainta, mila, mantuire, etc.)

Greta, si George Simion nu sunt adeptii zicalei "Dati Cezarului, ce-i al Cezarului", dar pentru show trebuie sa faca mici revolte pe strada. As putea spune ca Dumnezeu are un plan bun de partea lui Greta si Simion, dar .....eu stiu. In oameni nu trebuie sa avem incredere, doar in Dumnezeu.