Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9
Cum pot sa fac legământ cu Domnul Iisus?
Cum mă pot naște a doua oară?(nașterea din nou de n apa se din Duh din Biblie)
Vreau sa fiu un om nou,total schimbat în bine,pe cât pot eu in limitele bolii de care sufăr.
Vreau sa am o relație cu Dumnezeu dar nu prin biserica că pe mine nu mă lăsa sănătatea psihică sa mă duc acolo însă știu că Dumnezeu e pretutindeni și am *arme duhovnicești" și acasă,cărți,mir,icoane,candela,slujbe audio sau video,cântări creștine neoprotestante că tare mă mai linistesc și acestea mult și îmi dau bucurie și alinare.
Momentan nu prea pot merge in locuri aglomerate și biserica iar psihiatrul și-a dat seama de asta insa vreau mult sa mă apropii de Dumnezeu cu toată ființa mea ,sa ii fie copil și rob lui Iisus Hristos căruia îi apreciez viața și învățăturile mult dar consider că deoarece Dumnezeu e pretutindeni și peste tot îl pot găsi și fără biserică ca loc si instituție deocamdata
|
Tigeratlantic, dupa titlul postului miroase ca ai prizat ceva protestantism sau neoprotestantism.
Continutul postului tau a reliefat ceea ce titlul a anuntat. Adica esti pe calea cea rea, ai inceput sa te apuci de sectarism si prizat chestii protestante.
Dragule, tu esti instabil psihic. Azi esti in fundul depresiei si deznadejdii acum prizezi protestantism.
Vezi tu, asta cu protestantii nu o sa iti aduca nici rezolvare nici nimic, ci doar o sa te tulbure si mai mult, si o sa te bage si mai rau in belele.
Pe scurt, o sa ti se agraveze starea. Vezi ca protestantii ajung rapid la boala ta, la ei este cumva o boala naturala, venita din mistica lor bolnava.
Dragule, stai linistit in Biserica si fa ce poti da rnu te departa de Biserica.