View Single Post
Vechi 21.02.2022, 20:23:33
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Moroncele, vocabularul tau este nu doar inovativ, dar nu exista la Sfintii parinti.

Deci debitezi prostii, vazand asa doar un argument grosier.

Esti pe langa in orice faci.
Cat de ipocrit poti fi sa vorbesti tocmai tu care scrii agramat si in bataia de joc a limbii romane ca iata ai constatat tu o problema de vocabular? Pai tu esti certat cu gramatica si vocabularul, tu esti doar o vomitatura pe toate firele de discutie, ca sa citez din vocabularul tau de analfabet cu ifose.

Vinde-ti in alta parte propaganda ieftina si morala fricii de bataie foarte slugarnica! Vezi vezi ca poate te ia careva de sfant, nu de huligan ce umbli cu vrajeala santajelor emotionale, vazandu-te imbracat in sf. GPalamas si dandu-te mare.

Decat un jmecheras trepadus care te bagi in seama dandu-te in spectacol asta esti, cocotandu-te cu copitele pe capul meu, lovind mereu in mine ca sa te inalti si sa te credibilizezi pe tine.

Jos labele si calcaiele de pe postarile mele!
Vezi ca o patesti.

Adica io am alt vocabular fata de sfinti?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 21.02.2022 at 20:32:41.
Reply With Quote