Citat:
În prealabil postat de Moroco
(N-am de ce sa ma supar daca nu crezi. Practic tu pierzi deci n-am de ce sa ma supar. Dar crestineste nici nu ma pot bucura.)
Seamana cu un EKG... murdar, asa ca o dara de melc lasata de un sharpe cu nume de om aratand ca un om dar nu e om ci e rama plina de inele, inelele puterii, si in cap plina de filmele inchipuirii maririi de sine: Lord of the rings.
|
E fantezie lord of the rings, am mai explicat ce e fantezie nu e real. Dar mi-a placut cum a inventat aceasta poveste...
Tolkien a trecut prin primul razboi mondial, si din cauza sechelelor a creat Hobbitul si Stapanul Inelelor, mai ales Stapanul Inelelor, orcii sunt o alegorie pentru nemti/nazisti/comunisti.
Apropo Tolkien a reusit sa il intoarca de la caile ateismului pe C.S. Lewis si sa devina crestin. Nu e om rau.
Am cautat Teoria Packman din curiozitate pe net nu am gasit absolut nimic decat teoriile tale, am gasit ceva si in limba engleza de la altcineva si atat, nu e un subiect tabu care sa fie recunoscut in masa larga despre asa ceva. Si nici la vreun preot ortodox/catolic/protestant, nu am auzit asa ceva, sunt sigur ca nici Arhiepiscopul Tomisului, Patriarhul Daniel si nimeni din AUR nu sustine asa ceva....pentru ca nu exista Pacman 3D. Suntem pe un glob/sfera cu, capetele polilor bombate un pic.