Subiect: Talcuire vis
View Single Post
Vechi 18.11.2021, 20:13:28
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nietzsche Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de Amiel25
Daca visele mele sunt de folos cuiva si ajuta la apropierea de Dumnezeu, atunci bine, daca nu, pot fi ignorate.
Vezi ca cucuveaua asta oparita de palama e supus austriac al clanului marele alb. Te-ai gasit sa-i spui acestui ordinar visele tale. Ca si Lorest, sunt marionete, oameni fara coloana vertebrala.. lichele intr-un cuvant. Nu te astepta sa-ti descifreze ei tie visuri ce tin de persoana ta, cand ei nu sunt in stare sa gandeasca obiectiv la cat de ignoranti sunt. Da-le sa suga biberonul si treci mai departe... la inceput te iau cu binisorul si daca nu te conformezi cu propaganda lor religiosa te pun la zid, e automaton.
De ce zici Lorest, e Iorest? Are ceva semnificatie, faci trimitere la vreo asemanare cu cineva?

Cucuveauă oparita...

Foarte bune si sugestive etichetarile tale plastice: martoloz in plic si cucuvea oparita...

Sa vezi acuma cate @gpalme imi trage daca am indraznit sa radem de ”shefu” de pe forumu lui, de ”marele” duhovnic, de tembeologul raspopit mare ”aparator” al ortodoxiei. (Sa ma ierta dar nu m-am putut abtine cand am auzit asa eticheta sugestiva lipita de sinistra lui necredinta nedreapta plina de hule la adresa Celor 7 Trambite Apocaliptice pe care si-o glorifica ca beroul de la Marasesti fara filtru. Eu n-am stiut sa-l incondeiez decat i-am zis ca e un foarte mare pripit cu aere de inchizitor rational prea important-exportant!)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 18.11.2021 at 20:28:09.
Reply With Quote