Citat:
În prealabil postat de Nietzsche
Citat:
În prealabil postat de Amiel25
Daca visele mele sunt de folos cuiva si ajuta la apropierea de Dumnezeu, atunci bine, daca nu, pot fi ignorate.
|
Vezi ca cucuveaua asta oparita de palama e supus austriac al clanului marele alb. Te-ai gasit sa-i spui acestui ordinar visele tale. Ca si Lorest, sunt marionete, oameni fara coloana vertebrala.. lichele intr-un cuvant. Nu te astepta sa-ti descifreze ei tie visuri ce tin de persoana ta, cand ei nu sunt in stare sa gandeasca obiectiv la cat de ignoranti sunt. Da-le sa suga biberonul si treci mai departe... la inceput te iau cu binisorul si daca nu te conformezi cu propaganda lor religiosa te pun la zid, e automaton.
|
De ce zici Lorest, e Iorest? Are ceva semnificatie, faci trimitere la vreo asemanare cu cineva?
Cucuveauă oparita...
Foarte bune si sugestive etichetarile tale plastice: martoloz in plic si cucuvea oparita...
Sa vezi acuma cate @gpalme imi trage daca am indraznit sa radem de ”shefu” de pe forumu lui, de ”marele” duhovnic, de tembeologul raspopit mare ”aparator” al ortodoxiei. (Sa ma ierta dar nu m-am putut abtine cand am auzit asa eticheta sugestiva lipita de sinistra lui necredinta nedreapta plina de hule la adresa Celor 7 Trambite Apocaliptice pe care si-o glorifica ca beroul de la Marasesti fara filtru. Eu n-am stiut sa-l incondeiez decat i-am zis ca e un foarte mare pripit cu aere de inchizitor rational prea important-exportant!)