@Moroco, iti multumesc mult pentru interpretari, am citit tot ce ai scris, eu sunt un om deschis, nu dau cu piciorul asa usor. Am vazut lucruri pe care nu multi le-ar putea intelege si aici vorbesc de alte experiente mult mai profunde, lucruri care m-au impins si mai tare sa inteleg natura acestei realitati in care traim. Mi-ai acordat foarte mult timp din timpul tau si pentru asta iti multumesc!
@Iorest, iti inteleg dubiile si lipsa de incredere si intelegere, este normal, dupa 6 ani de zile inca nu imi vine sa cred nici in ziua de azi.
@gpalama, iti multumesc pentru sfaturi, am citit to ce ai scris, inca nu sunt pregatit sa ies in lume ( fie si in lumea bisericeasca ) si sa vorbesc despre experientele mele, eu sunt o persoana retrasa, nu-mi place sa fiu in centrul atentiei. Acum ca ai vorbit despre faptul ca trebuie sa ma rog pentru alti oameni, ei bine asta am facut si fac, nu spun acum aceste cuvinte pentru a ma lauda pe mine insumi. Un punct central al fiintei mele este dorinta de a ajuta oamenii, atat in viata reala cat si in vise, in special prin puterea rugaciunii. Am foarte multe experiente in care am ajutat oameni prin vise, de la copii la batrani, oameni care s-au sinucis, oameni bolnavi, oameni care erau prinsi in lumea asta in multa ura, oameni in inchisori spirituale.
Ce sa inteleg eu, un simplu om, cand in vis, vine la mine un copil care s-a sinucis? Vine la mine, imi spune numele sau, imi povesteste de viata lui, eu am simtit ca si-a luat viata si am continut sa-l intreb: ce ai facut, tu ai murit, ai murit? La care el imi spune de parintii sai, ca se certau foarte rau si in final s-au despartit iar acest lucru i-a cauzat foarte multa durere, apoi mi-a spus ca el acum este intr-un loc mai bun. Eu am simtit ca era foarte confuz, inca prins la nivelul acestei lumi. Era grasut, scund, nu cred ca avea mai mult de 15 ani, pe el avea un tricou alb. A aparut la ferestrea mea, evident, m-am speriat groaznic de rau, in vis, cand m-am trezit am ramas asa.. socat... cum este posibil asa ceva... foarte speriat...
Eu cred ca acesta este un dar insa daca nu este canalizat, se pierde si am tot felul de experiente care nu sunt de ajutor nimanui, aproape in fiecare noapte am 1-3 vise, foarte clare, insa multe sunt fara noima, mai mult nascute din subconstient. In multe vise, ma gasesc in tot felul de calatorii.
|