View Single Post
Vechi 30.09.2021, 19:55:16
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iuliana.M Vezi mesajul
Doamne, ajută!

Iorest, nu-mi închipuiam că mai ”trăiește” cineva pe topicul acesta al Mădălinei.
Am nimerit azi aici să aflu dacă cccchiar și sufletele credincioase își inchipuie că Mădălina chiar s-a sinucis. Am rămas dezamăgită, evident vina mea că m-am amăgit - cum ar spune maica Siluana (Dumnezeu să o odihnească).
Nu vă mai necăjiți, rar a acuzat-o sau înfierat-o cineva.

Citat:
Iorest, ancheta a fost făcută așa cum trece gâsca prin apă. Cel puțin 34 de erori de anchetă! Păi ancheta trebuia să dovedească suicidul. Și ceea ce a făcut nu a condus la dovedirea suicidului. Sau cel mai clar dovedește cum s-a dorit a se interpreta ca suicid. Ceea ce-mi vine acum repede în memorie de la doamna Brooks este că nu au fost găsite amprente pe pahar, și dacă au fost, nu avea cum să susțină paharul conform amprentelor găsite și să-și îndese pe gât atâția ml de substanță roz, fără să fie urmă de substanță pe buze, ci abia undeva înspre adâncul cavității bucale. Cineva i-a turnat otrava pe gât. Doamna explică foarte limpede.
Ce interes ar fi avut cineva să-i favorizeze pe presupușii făptuitori, mai ales că era persoană publică ?

Cum s-ar fi putut ascunde atât timp vinovatul/vinovații fără să-și piardă liniștea dacă erau vinovați ?

Citat:
Eu sunt sigură că a fost amenințată cu moartea de cineva, care o avertiza că și persoanele dragi ei ar putea fi în pericol. Se aștepta în orice clipă să fie omorâtă.
Dacă era așa nu alerta autoritățile, nu era un cerc de suspecți din presupuși dușmani ?

Citat:
Cât despre ce artiști se plimbă sau nu pe la tv, îmi pare rău, chiar nu mai știu.
Pentru mine este cert că Mădălina a avut probleme sufletești existențiale încă din fragedă copilărie.

(((((((De ce a ajuns un om care a cunoscut cândva succesul să cadă așa ușor ? Teoretic nu cădea în stradă.)))))))
Este și ”meritul” oamenilor din jurul ei.
Oamenii reacționează diferit la durere, cine știe de ce o fi reacționat așa.

Eu întreb pentru că un om care e cândva sus tot are o anumită stare rar cade în sărăcie lucie, pauperizare, are niște cunoștințe în mai multe domenii se poate reinventa în altceva, cât despre emisiuni tv, concerte, festivaluri, presa spunea că nu a mai fost chemată și de aceea ar fi fost supărată că intrase într-un con de umbră.

De exemplu și formația Hi-Q s-a desființat dar unul din artiști e pilot pe cursă alții s-au reinventat, multe trupe sau artiști au intrat într-un con de umbră nemaifiind chemați sau nemaiavând proiecte care să-i țină în atenția publică.