View Single Post
Vechi 30.09.2021, 19:40:01
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iuliana.M Vezi mesajul
"partea reptiliană a creierului" ..... Considerați că Dumnezeu l-a creat pe om cu așa ceva?
Da citisem despre subconștient, sau despre partea amigdaliană responsabilă mai ales cu stimuli/impulsuri agresivitate, sexualitate, etc, sunt unele mesaje care rămân în subconștient și răbufnesc când nici nu te aștepți, și reclamele și videocrația le accentuează.

Creierul e ca o bandă magnetică în care se stochează multe pe care nici nu le mai ținem minte.

Mintea îndumnezeită a sfinților rugători decolmatează această parte și așa ating rugăciunea cu putere.

Citat:
Vă rog să mă iertați că nu am detectat semnul de întrebare din capătul frazei, chiar eram așa de bucuroasă încât nu mi-am dat seama că în capăt era acel semn de punctuație. :))))
Nu e nicio problemă poate și eu am frazat greșit.

Citat:
Dar să știți că am interogat repede google și chiar am aflat într-un articol că duhovnicul Mădălinei este la Ploiești (între timp a plecat și el la cele veșnice). Nu pot să sper decât că este și adevărat.
Nu știu detalii, trebuie spovedanie continuă pentru cineva care e chinuit de deznădejde, și alte nemulțumiri acumulate, omul se poate sinucide și din anumite nemulțumiri și neîmpăcări sufletești.