Subiect: AutoVortex
View Single Post
Vechi 29.08.2021, 19:14:34
Nietzsche Nietzsche is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2021
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Păi și ce dai meditații virtuale de uz scriitoricesc, tu înțelegi ce înseamnă stil liber freestyle chiar și în scris ?

Se folosește termenul profan așa, doar că tu vrei să percepi doar un sens și atât, adică scriitorii care se joacă cu neologismele sunt niște proști sau analfabeți funcțional că nu folosesc un sens al unui cuvânt cum vrei tu.

Păi de aia am pus profunzimi între ghilimele că ce e profunzime pentru tine, nu e pentru mine, deci profunzimile tale pe care le-am văzut scrise până acum de la existența ta pe forum nu mă interesează și prefer să rămân profan față de școala ta filosofică.

Dacă mai râdem puțin nu-i bai, ne mai destindem.

Și porecla ta cum o să fie scurtul în bandă, necreativul, pasta corectoare a internetului, grămăticul, omul plat, îngrăditul în text, tânărul mușcat de lebădă ?
Dvs ati zis ca aveti o gandire profana nu profunda. Chiar daca atribuiti sensul de neinitiat intr-un domeniu cuvantului profan in sintagma "gandire profana" nu are un inteles logic pentru ca este absurd sa spui "gandire neintiata". Iar singurul inteles logic este gandire atee, laica precum am specificat-necredincios. Deci in speta intelesul semantic.
Reply With Quote