View Single Post
Vechi 14.06.2021, 15:04:13
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Spuse sectarul in timp ce mai priza putin din Cartile Albe ale sectei NIP...

Adica si BOR si toti si restul ajung sa fie... cum ai zis tu mai sus. Daca nu esti in NIP ajungi handicapat mental?

Asta invatati la NIP ca toti sunt handicapati mental inafara NIP?

Asta este crestinismul tau? "Toti inafara NIP sunt handicapati mental" pentru ca nu accepta .. pamantul plat si nici NIP ???

La asta ai ajuns tu? Asta este "progresul" tau ca om? Toti sunt handicapati mental?
Adica iar ai deviat de la subiect recidivand ca sa aluneci tot mai adanc in minciuni! Adica, adica.... rastalmacesti si te autoamagesti singur.

1.Cartile Albe nu sunt droguri ca sa prizezi ci Hristos-Cuvantul lui Dumnezeu.
2.Eu nu sunt sfant ci ortodox sfintit si nici Ewald Frank-enstain caci sunt botezat iar Cele7Tr.Ap. nu sunt neo protestanti ci Trambite Apoacliptice!
3. Toti prefera ca mai bine sa fie handicapati mental decat sa aiba curajul de a cerceta scripturile, dovezile, realitatea, decat sa deschida ochii, decat sa caute adevarul Adevarat... mai bine accepta o barfa, o super-stitie pe post de adevar si astfel se fac slujitorii minciunii si grijilor ei slavindu-se unii pe altii ca sefi!

Tu esti exemplul cel mai elocvent de om ce prefera a fi handicapat mintal pana la capat crezand ca astfel esti un bun ortodox. Esti un autoinselat, un pupincurist de sefii lumii! Un orb care nevrand sa vada ii orbeste si-i intoxica pe toti care ar incerca sa-si deschida ochii... si asta pe toate firele de discutie.

De ce ai deviat iar de la subiect? Nu pentru ca sa bagi necredinta ta in capul lui Adri.iu91? Da raspuns?

Eu fac prozelitism sau tu intoxici pe toate firele de discutie facand prozelitismul necredintei tale? Hai, cerceteaza si raspunde-mi de ce ai deviat de la subiect?

Teoria PacMan3D-nD e marturisirea mea ca ortodox deci ai mai auzit-o propovaduita de cineva? Daca nu, atunci de ce minti si sustii ca cineva din NIP propovaduieste Teoria PacMan3D-nD sau ca eu repet niste lucruri cu care am fost prelucrat de ucenicii din NIP?

Minti si nu te poti opri din minciuni oricat iti repet ca minti pentru necredinta ta!

Nu crezi ca ar trebui sa incetezi cu minciuna macar despre cele 7 Tr.Ap?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 14.06.2021 at 15:07:23.
Reply With Quote