Citat:
În prealabil postat de gpalama
Tu tipi in gura de sarpe "e rau tot ce ziceti voi si nici nu vreau sa ma uit la ce ziceti".
Uite unde era desteptul lumii, corijent la fizica, da lectii la o lume intreaga.
Cand e prea prost sa urmareasca firul logic nu se mai uita, i se rupe filmul...
AcuM am inteles, ai invatat pe de rost si nu poti mai mult...
|
Nu te cred! Vorbesti prea multe aiureli despre mine! Iti permiti tot felul fara sa clipesti.
Eviti sa folosesti cunostintele elementare de fizica si teologie pe care le stie utiliza un copil de gradinita! Incerci sa pacalesti: ca apele ar fi bombate, ca avionul nu merge perfect drept, ca apar erori de calibrare la giroscop, ca eu nu pot urmari logica, ca eu n-am habar, ca recit, ca repet o lectie invatata gresit, ca nu stiu fizica.... blablabla.
Ce afirm fara gresala e simplu si nu poti accepta.
Apele au nevoie de un vas sau de vase comunicante ca sa stea pe verticala. Altfel ele se varsa in parti, curg. Finitatea creatiei actioneaza ca un vas si asa avem continente inconjurate de ape plate ca in teoria PacMan3D-nD unde apele ocupa peste 71%. Altfel nu se poate.
Avionul vine doar sa spulbere teoria globalista in cel mai simplu mod.
Dar nu e nevoie de niciun avion daca intelegi proprietatile elementare ale apei! Apele nu pot forma dealuri, munti ci doar suprafete plat-perfecte daca stau intrun vas. Oricine poate constata privind baltile, lacurile, marile, oceanele. Daca accepti asta si realizezi cum stau marile si oceanele ca intrun vas avand la suprafata acelasi nivel, o suprafata plata, atunci gata scapi de glob.
Te limpezesti si realizezei ca nu avem glob ci ape plate tinute de finitatea creatiei ca intrun vas. Nu exista cilindrul antarctic de jur imprejur cum sustin platistii ci acolo exista un continent peste care pot zbura rachete.
Incearca sa accepti evidenta, elementarul ca sa stii unde te afli.... in ceva ca in teoria PacMan3D-nD.