View Single Post
Vechi 05.04.2021, 17:36:46
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Tocmai ca mesajele mele demonstreaza ca am invatat si le stiu folosi pe cand dumneata negi elementarul si evidenta!
Deci tu nu esti capabil sa urmaresti 3 afirmatii logice si sa le legi logic intre ele ce sa mai inventezi teorii.
Nu te cred! Faci afirmatii pripite si complici inutil lucrurile! Negi evidenta! Nu poti sa accepti ca nu exista niciun glob!

Avem apa!
Apa are niste proprietati: nu poate sta asa pe verticala decat daca se afla intrun vas. La suprafata apa nu sta bombat nici concav si nici convex deci exista o suprafata perfect plana. Faci extinderea asta la mari si apoi la oceane si-ti dai seama ca nu poate fi altfel. Ai un nivel plat de 71% a apelor din suprafata totala pamant-ape. Apoi iei un avion si-l pui sa mearga tot drept, pe o directie liniara, dreapta, pe care o da giroscopul sau laserul la inceput, directie initiala perfect paralela cu apele locale. Pilotul nu mai intervine, nu schimba pozitia mansei respectiv flapsurile raman fixe si iata avionul merge pe aer tot drept cu viteza maxima 5000km/h. Dupa 30minute a facut 2500Km si verifica altitudinea si directia. Aparatura de bord ii spune ca a ramas pe aceiasi directie initiala de la momentul t0 iar altimetrul ii spune ca se afla la aceiasi inaltime fata de apa marilor. Daca pamantul ar fi planeta-glob, avionul ar fi trebuit sa iasa din atmosfera, sau sa-si modifice altitudinea. Nu s-a modificat nici directia, nici inaltimea fata de mari desi a mers rectiliniu verificat de giroscop si laser, rezulta deci ca nu exista niciun glob! Logica elementara de gradinita! Negi evidenta, negi orice!

Teoria PacMan3D-nD tine seama de realitate si de Adevar! Nu neaga lucrurile elementare, simple, observabile!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 05.04.2021 at 17:39:16.
Reply With Quote