Citat:
În prealabil postat de gpalama
Citat:
E invers! Tu negi evidenta si umblii cu vrajeala "stiintifica" topografica, teorii si inginerii superioare... incat sustii ca eu prezentandu-ti apa, rauri, lacuri, mari, oceane te aburesc. Nu e invers? Nu tu esti virusat de masoni-iez-uiti cu teoria pamant glob asa cum unii sunt amagiti cu teoria pamant plat si incercati sa aburiti populatia negand platitudinea apei si directia liniara a unui avion? Voi sunteti cei ce umblati cu vrajeala si abrambureala! Aruncati pe mine?
|
In mod normal ar trebui sa fie una si acelasi lucru ce zic eu si ce zice fizica si ce zic "apa rauri...".
Din pacate rup firul fizicii si umbli cu povesti.. cu raul, ramul, cu din alea de pe coclauri. Adica abureala din aia din pix.
|
La ce te ajuta sa negi evidenta? Apele in proportie de 71% stau asa ca in vase comunicante sau in finitatea creatiei si suprafata lor e plata perfect! Avionul ce merge pe deasupra apei pe o directie initiala perfect paralela cu apa marii nu iese din atmosfera globului si nu se ridica pe altitudine deci NU EXISTA GLOB!
Citat:
Daca ai inceput cu din astea cu "raul, apa"... cu povesti, inseamna ca nu stii despre ce e vorba de fapt si o dai pe descrieri, pe povesti, cand nu ai habar despre ce e vorba in discutie.
|
Ce tot ma faci habarnist? Ce povesti visezi? Nu te duce capul la un experiment atat de simplu care te ajuta sa crezi ca nu exista niciun glob? Nu vrei si ma faci habarnist. Ti sa naruie teoria globista si platista si in loc sa recunosti ca ai fost un fraier si un habarnist arunci pe mine.
Eu daca sustin prin Teoria PacMan3D-nD adevarul si nu pun botul la minciunile lumii stiintifice a globistilor si platistilor inseamna ca am mai mult habar ca tine sau ca altii.
Citat:
Apa, raul... etc sunt legate de fizica si au o fizica in ele. Ar fi trebuit sa inveti la scoala chestii de baza.
|
Tocmai ca mesajele mele demonstreaza ca am invatat si le stiu folosi pe cand dumneata negi elementarul si evidenta!