View Single Post
Vechi 05.04.2021, 14:06:07
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Bobita, deci tu nu stii fizica elementara. Ce zici tu sunt halucinatii fizico-mistice...
Eu sustin fizica elementara-divina. Voi visati dupa cum v-a hipnotizat masonii-iez-uiti aparand globul sau farfuria.

Citat:
Exista o stiinta, se numeste fizica, si mai sunt si altele de tipul astronomie, topografie... si altele care sunt pentru oameni rationali nu pentru cei cu probleme.
Degeaba incercati sa va dati ca respecti fizica superioara si ca ati fi oameni de stiinta superiori. Voi negati elementarul prin teoriile voastre "superioare" deci mintiti, amagiti, pacaliti, vrajiti, visati cu ochii deschisi lucruri false! Nu va fortez sa adoptati teoria PacMan3D-nD. Atata puteti... veti fi de rusine... n-am ce va face. Treaba voastra. Sunteti liberi sa aberati!

Citat:
Ai probleme de rationament de baza, rationament functional. Incerci sa combati nu evidentul ci realitatea.
N-am probleme. Nu te cred! Nu cumbat evidentul si nici realitatea! Nu caut sa mint! Asta faceti voi: Sustineti ca apele au suprafete bombate si ca avionul merge in curba! Va numiti ingineri negand evidenta si realitatea elementara!

Citat:
Iti recomand cu mare caldura un manual elementar de gimnaziu. Ai mare nevoie de putina cultura primara inainte sa emiti elucubratii pseudo-fizice. Inainte sa emiti rationamente de fizica "textuala".
Eu respect fizica elementara de gradinita, de scoala primara si de gimnaziu. Voi ar trebui sa recititi. Poate incercati sa si respectati... elementarul cand emiteti teorii!

Citat:
Din ce vad faci din pix ecuatii, formule, teorii.. nu scrii si un manual de fizica? "Fizica pamantului plat, de Moroco".
E suficienta TEOria PacMan3D-nD.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote