Citat:
În prealabil postat de Moroco
Este sigur deplasare intr-un plan la 1000m sau 2000m sau la 5000m. Giroscopul care ii mentine avionului directia perfect liniara la aceiasi inaltime fata de nivelul mariilor perfect plate (conform principiului vaselor comunicante) iti asigura credinta ca traiectoria e perfect liniara intrun plan paralel cu platul marilor. Nu te misti pe niciun cerc si pe nicio elipsa mare sau mica!
|
Hai ingineru' lu peste ia arata-mi si mie standarul giroscopului sa verificam impreuna elucubratiile tale.
Arata-mi si mie te rog in specificatia tehnica cele 2 mizerii adaugate d tine:
1. marile perfect plane
2. principiul vaselor comunicante.
Deja esti depasit de problema... vezi ca o iei din nou pe misti-fizica religioasa, fizi-credinta in care pamantul e plato-religios.
Deci arata-mi si mie te rog elucubratiile tale in specificatia de giroscop - daca esti in stare sa isi sustii tehnic asa ceva si nu prin "credinta", "mistica", "asa stiu eu", "e credinta", "e multa credinta", "pamantul e plat prin credinta".
Iar pentru restul sa vad daca merita sa raspund, ti-am zis suficiente, vad ca ai 4 clase primare, in restul nush cum ti-ai luat o diploma.
Hai sa vad si eu standardul de giroscop, unde scrie modelul folosit, principiul de functionare, vasele comunicante... etc.
Asa ca intre ingineri. Ca pana acum fumezi tamaie de la nip.
Citat:
E simplu: Avionul supersonic merge perfect drept pastrand aceiasi inaltime fata de nivelul marilor plate ce respecta principiul vaselor comunicante, are giroscop, nu modifica nimeni flapsurile, nu se iese din atmosfera deci pamantul
|
Efecti afirmatiile sectare nu conteaza, poti te rog sa imi dai specifcatiile pentru traiectoria avionului supersonic asa cum zic ei ? Ca tot ce zici tu e deja dupa ce ai fumat prea mult de la nip. arata-mi si mie standardele astea dupa care lucreaza astia ca fizi-credinta ta nu merge.