View Single Post
Vechi 02.04.2021, 13:48:20
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Soarele rasare de la est si merge spre vest. In fiecare loc se tine un alt fus orar defazat cu cateva ore fata de ora
de la Londra, de la + sau - 1 ora pana la + sau - 12 ore.
Si cum este cand faci meeting pe zoom intre Londra, Bucuresti, Moscova, Tokyo si Washington si se vede intr-o parte rassaritul, intr-o parte apusul si se vad toate momoentele zile?

Sau falsifica astia backgroundul cu cerul???? Ai si aici vreo explicatie (halucinatie)?
Nu stiu la ce te referi? Ce contesti? Ce intrebi? Ti se pare ca un Zoom si ce se vede in background ar confirma globul? Ti se pare ca eu halucinez?

NU TE CRED! Categoric n-ai inteles nimic din teoria PacMan3D-nD. Nici macar ce sustin platistii nu pricepi. Pai Zoomul si discutia care la fiecare se desfasoara in alta ora a zilei nu contrazice teoria lor cu pamantul plat si cu zidul de ghiaza cilindric in loc de Antarctica!

Citat:
Adica explica si tu cum in Tokyo rasare soarele si in state apune? si in europa e miez de zi, toate astea pe un pamant plat? Si cum se vad asta pe webex sau zoom sau pe alte instrumente moderne????
Tocamai ca ti-am explicat in teoria PACMAN! Reciteste, vezi cum am explicat si schitat in filmulete din linkurile despre Creatie de pe youtube.

Pe scurt, soarele merge mereu pe deasupra deoarece la pol se vede ca toata ziua se invarte pe deasupra de jur imprejur. Soarele e semisferic ca o veioza. Merge tot drept pe deasupra dar din pricina finitatii creatiei la depasirea distantei maxime capetele liniei drepte coincid deci observatorul aflat in lateral va vedea soarele invartindu-se in jurul lui. Apusurile si rasariturile aparente pe care le observa cineva aflat aproape-sub traiectoria soarelui se datoreaza refractiei luminii prin mediu astfel ca vedem aceiasi fata plana a soarelui-veioza-disc chiar daca vedem rasaritul sau apusul exact asa cum vedem aceiasi fata semisferica bombata a lunii din orice parte.

Intrebare pentru voi. Cum poti vedea steau polara din emisfera sudica daca pamantul e sfera? Nu poti deci nu e sfera!
Citat:
Halucinel, mai ai?
Nu te cred ca halucinez! Tu te lauzi si dai cu pietre dupa cum stii tu vorba aia: 10 nebuni dau cu pietre si un intelept se chinuie sa-i opreasca. Nebunii au gresit tinta cu 180 de grade!

Citat:
Ti-a luat mult timp sa acumulezi atata intelepciune? E singura teorie pe care o ai? Sau ai o colectie?
Pe acest fir discutam despre asta. Am destule alte teorii mai adevarate ca ale oamenilor de stinta dar pe alte subiecte. Aici discutia e despre Teoria PacMan 3D-Nd, despre pamantul glob sau plat sau alte teorii posibile.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote