Citat:
În prealabil postat de Petru7
Na că s-a luat.
Mi-e rușine.
Era vorba de respectarea regulilor de ortografie ale limbii române.
Îmi cer iertare. AČ™a păČ›esc întotdeauna când încep să dau lecČ›ii sau când cer altora ceea ce eu însui nu sunt în stare să respect.
@Moroco,@gpalama,
Retractez. Îmi pare rău că v-am pus la respect.
ScrieČ›i cum vreČ›i, scrieČ›i ce vreČ›i, ce-mi pasă mie, pe voi vă reprezintă ce Č™i cum scrieČ›i nu pe mine.
Nu sunt sfânt, nu sunt Dumnezeu. Nu de mine trebuie să ascultaČ›i.
|
Vezi Petre ca toti suntem oameni si toti cadem ???
Ca nu esti mai bun decaat altii...?
Ca de fapt si tu ai aceleasi apucaturi si injuri cot la cot cu toti ***?? Adica esti *** si tu si in apucaturi si in restul?
Nu-ti cazu galonul cu ocazia asta???
Ma bucur ca ti-ai dat seama cat de cazut este si ca doar erai cu nasul pe sus prin pretentiile "gramaticale si de politete falsa"...
Cel putin eu nu am avut figurile tale si ale lui Dalian in cap, am fost "natural".
Dar cand s-a ivit ocazia s-a dovedit cine esti si cat de "sus" esti...
Asa ca gurita mica, esti mai rau ca noi, cel putin eu am spus toate in fata, tu ai si judecat si osandit si la sfarsit te-ai dovedit mai rau desi aveai figuri in cap ca esti bun.
Eu cel putin stiu ca sunt rau si nu am pretentia de a fi bun.... dar tu cu figurile tale in cap... sa cazi de asa de sus??? Chiar asa domnu Petru??? De la corectitudinea gramaticala, de la politetea falsa si de la inchipuirile ca prin gramatica si politete esti mai... bun, mai teolog si mai rasarit ca om, cand esti acelasi animal ca noi ???
Sau mai rau de fapt ca abia ai inceput sa te dai in stamba... Eu cel putin stiu ca nu pot sa merg mai jos, dar tu??? Abia ai inceput sa te desfasori... Curaj, ai potential, poti sa fii animalul care ai inceput sa te manifesti !!!