View Single Post
Vechi 05.02.2021, 15:26:23
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dalian Vezi mesajul
Nu te cred nici sectar nici eretic.
Am folosit notiunea vorbind cu colegul nostru care te-a numit sectar.
Nu m-am mai obosit sa pun ghilimele, asta e tot, nu fii chiar asa sensibil!
Sunt suparat sa vad ca nu gasesc intelegere, dialog purtat cu buna credinta ci lupta oarba. Bine ca m-ai lamurit. Ramaneam cu un gust amar caci te-ai dovedit in postari de buna credinta ortodoxa.

Noi ca ortodocsi din BOR nu prigonim sectele sau sectarii ci alungam duhurile rele din credinciosi caci ducem lupta cea buna a dialogului crestin dandu-ne seama ca nu sunt ei vinovati, sectantii, pentru istoria si faptele lumii si pentru neascultarea celor de dinaintea lor, crestini englezi, americani, europeni care au parsit Biserica acum 1000 de ani si apoi s-au tot eliberat de terorismul si silnicia si faradelegile stapanilor lor gasindu-si calea lor.

Vrem pe toti sa-i aducem la cunostiinta Adevarului Duhului Sfant dar nu de capul nostru ci ascultand de Hristos in BOR si de Hristos-Cuvantul.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa