Citat:
Daca ar fi cercetat cum se cuvine ar fi gasit Adevarul si ar fi Crezut.
Arhiepiscopul Hrineanu al Clujului a cunoscut prin Har si a dat trimitere si aprobare. Episcopul Vicar Irineu a cercetat si a cunoscut prin Har, prin Citire din Cuvant si cercetare, 8 ani de zile. Eu am cunoscut ca dar de sus prin Lege, prin Har si prin citire de pe site si auzire audio sau la fata locului. Sunt multi preoti ai BOR care stiu prin descoperirea Harului ca CLD est Domnul Hristos dar tainuiesc pentru ca BOR a interzis si a exclus.
|
Adica timp de 20 de ani, sunt vreo 50-70 episcopi care nu au cunoscut "prin har" adevarul vostru, dar au cunoscut prin har adevarul Bisericii???
Ipocrit ordinar, nu iti vezi barna din ochi? Doar aplaudacii vostri sunt buni? Doar 1-2 care au retractat sunt buni si restul sunt rai? Restul nu au "harul sectar" sau harul vederii sectare???
La ce te referi prin aburistica lui "prin descoperirea harului". Adica tot ce zice NIP este prin "harul NIp", adica tot ce tine isonul NIP are har si restul nu are har.
Deci ce afirmi tu este ca BOR NU ARE HAR pentru ca a excomunicat NIP... esti tare in argumentare. Adica doar cine recunoaste NIP are har si cine nu recunoaste NIP nu are har. Deci Bor nu are har pentru ca nu a recunoscut NIp si ca harul nu le-a descoperit lor NIP... tataie mintea ta este terci.
Deci tu zici "Cleopa cu siguranta a facut desfranare din cauza jidovei doar daca a facut desfrnare..." esti un inept...