View Single Post
Vechi 01.02.2021, 17:50:23
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.04.2019
Locație: în dor sfânt de Iisus
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Ce este judecata?
.....
Incurci foarte tare lucrurile... asta nu este judecata ci este o analiza pertinenta a faptelor.
......
Adică ce poate reciti oricine nu e o batjocuă și o călcare peste Dumnezeu ci ”asta nu este judecata ci este o analiza pertinenta a faptelor.”
Citat:
... propunerile lui fantasmagorice...
Nu a propus ceva. Și teoria lui nu mi se pare o fantasmagorie, un vis urât, ceva incoerent matematico-fizic, ceva ilogic. Pot pricepe ce intuiește si să-mi fac o idee frumoasă. Fantasmagoriile apar în urma unui coșmar. Aici e vorba de o explicare intuitivă. Nestăpânind prea bine gramatica limbii române și din neglijență și nepăsare încurcând litere și cuvinte se pare că nici cu termenii limbii române nu ești familiar, îți scapă înțelesurile cuvintelor. Dovedești că nu respecti și că neglijezi nu numai poruncile BOR dar inclusiv sensul termenilor îi folosești pe dos. Folosești termeni grozavi și provocatori așa după ureche chemand prin ei la darâmare și strigând : ”Hai să distrugem cât mai mult pe colegul incomod ortodocs, că cică ar fi eretic și sectant. Nu mai luptati cu pacatul si cu duhurile rele din văzduhuri căci iată am identificat cine era păcatul și ereticul, Moroco și teoria lui.” Ești penibil zău așa mai ales când faci afirmții de genul ăsta și încurci termenii aflându-te cu bârna în ochi și încercând să scoți la alții paiul repetând mereu: ”te rog dă-mi voi, te rog dă-mi voie să-ți scot paiul, lasă-mă să lupt cu dracul”.

Ai auzit dumneata ca BOR osândește păcatul și nicidecum păcătosul? Și te dai mare teolog...

Last edited by Petru7; 01.02.2021 at 17:59:59.
Reply With Quote