Citat:
În prealabil postat de gpalama
Si eu care eram sigur ca eviti raspunsurile, dar tu oboseai la posturile anterioare....
Am facut o greseala, o sa astept cu mare nerabdare raspunsurile la cele 10 intrebari puse anterior..    care or sa vina la fel ca restul, imprastiate si pe langa...
|
Ai stilul psdistilor "ortodocsi" trufasi, afirmi mereu minciuni cu valoare de adevar de tipul se stie, s-a dovedit, asta s-ar deduce sigur, atacand la persoana si evitand subiectul si argumentele crezand ca te ajuta sa faci afirmatii viclene de genul: esti imprastiat, confunzi, incurci, etc...
Nu la mine m-am referit ca dorm ci la tine, esti ca un pui de... care dormi cu ochii deschisi in timp ce ca un frenetic postezi la doua secunde ca sa te certi si sa frustrezi-provocand sustinand iar si iar ca nu ti-am raspuns nimic la ce ai intrebat si ca am evitat sau ca raspund imprastiat. Razi ca sa provoci, postezi ca sa provoci, esti ca un copil rau ce se crede intelept nestiind ca din neglijenta a luat locul duhurilor rele facandu-le jocul.
Trebuie sa ne pazim de ispite ca orice ortodocsi seriosi. Tu n-ai decat sa intri in frenezie.
Ai rabdare si-ti voi raspunde, insa sfintii parinti nu se hazardau sa deschida gura fara sa cugete mai intai si fara sa se corecteze daca greseau afirmand lucruri gresite. Tu nimic, tu tooot intrebi si te distrezi.... fara sa stii ca cine rade la urma rade mai bine. (Dupa ce ajunge in Cer)