Citat:
În prealabil postat de gpalama
Raspunde la ce am scris eu in post ca esti pe langa.... nu ai rasupns la nimic.
Mai reciteste o data postul pentru ca nu ai acoperit niciunul din punctele improtante.... eviti cu mare nerusinare discutia pe punctele importante.
Raspunde si tu la fiecare punct din ce am scris ca sa fii credibil - acum esti incredibil in sensul de aburistic.
Am vreo 10 puncte, daca stii sa numeri.
|
N-am ajuns sa citesc si nu vreau sa intru intro frenezie egoista lipsita de cugetare care dupa un minut imi da alta si alta postare de analizat. Reciteste ce am scris si nu-mi tot da de raspuns la intrebari si abea apoi posteaza ca sa se vada ca ai citit, abea dupa ce intelegi fiecare raspuns ca sa nu-l mai tot repeti.

Citat:
Raspunde la ce am scris eu in post ca esti pe langa.... nu ai rasupns la nimic.
Mai reciteste o data postul pentru ca nu ai acoperit niciunul din punctele improtante.... eviti cu mare nerusinare discutia pe punctele importante.
Raspunde si tu la fiecare punct din ce am scris ca sa fii credibil - acum esti incredibil in sensul de aburistic.
Am vreo 10 puncte, daca stii sa numeri.
|
Ce sa recitesc, n-am ajuns cu raspunsurile atat de departe, sunt la postarile anterioare. Reciteste dumneata si bifeaza raspunsurile la care ti-am raspuns ca sa nu ma intrebi iar pana ma innebunesti si poate o sa pricepi realitatea, nu fii neglijent, noteaza la ce intrebari ti-am raspuns si esti multumit de raspuns.
Am sa raspund mereu (pana ma omori cu intrebarile si afirmatiile tale cu valoare de barfa ca altceva nu faci) dar nici intrun caz ca si cum as fi in beciurile securitatii si cu far(ise)ul in ochi si interogat de unul care repeta aceleasi intrebari sustinind mereu ca nu-i raspund.
"Draguta, daca nu te superi, inca un pahar cu apa"
Deci domnule absolvent de teologie si inginerie te rog sa ai putintica rabdare sa-mi trag sufletul ca abea am terminat un post ce mi-a luat doua ore. Nu pot gandi si tasta asa rapid, neglijent si frenetic ca altii.