View Single Post
Vechi 31.01.2021, 17:36:37
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Nu am afirmat ca este eretica. Tu afirmi ca este eretica nestiind ce este erezia si nearatand care ar fi erezia. Eu am zis exact ce ai citat si dovada e ca in ea sunt multe proorocii care s-au implinit intocmai dar nu numai asa ca o fatalitate ci prin lucrarea Divinitatii. Cartea incepe din 1955 si continua pana azi de 65 de ani neintrerupt. Imi mentin afirmatia caci stiu ce vorbesc si oricine poate verifica, nu fac afirmatii desarpte.

De ce ar fi contra ortodoxiei a marturisi cu probe ceea ce spui? Citeste si dumneata incepand din 1955 si vei gasi in ea proorocii care s-au implinit, texte de la Dumnezeu scrise in carte de ucenicii care scriau dupa dictare texte pe care le graia Trambita-Virginia in stare de somn profund, fara ca ea sa stie ce graieste sau ce a grait exact asa dupa spune psalmistul "Doamne, buzele mele vei deschide și gura mea va vesti lauda Ta."

N-am afirmat ceva in contra cuiva si mai ales nu am contrazis dogmele ortodoxiei ci tu spui asta ca sa invinovatesti, sa judeci, sa osandesti dupa formula "dai in mine dai in tine dai in fabrici si uzine, in tarani si in tractoare, dai in clasa muncitoare" ca sa afirmi si sa "demonstrezi" logic apoi ca sunt vinovat strigand apoi impreuna cu hiarele "mars la canal" ca esti dusmanul poporului (Ortodoxiei). Ai terminat teologia si nu stii nici faptul ca Domnul Hristos este Adevarul si Duhul Sfant-Mangaietorul si toti sfintii au marturisit Adevarul de la Dumnezeu prin Iisus si prin Duhul Sfant si apoi biserica a pus totul in dogme, dreptare, canoane. Sigur ca am afirmat ca este Adevarul din moment ce proorociile scrise s-au implinit si se implinesc si de aceea cred neindoielnic ca Domnul Iisus Hristos a grait si graieste prin cele 7 Trambite Apocaliptice care au fost ortodocsi prigoniti de sistemul comunist si de colaborationistii din BOR si din toate sectele si cultele crestine. (Cele 7 Trambite: 1. Iosif Trifa si Traian Dorz, Oastea Domnului si ucenicii, 2. Petrache Lupu si Mosul Dumnezeu de la Buturugi si poporul venit la minuni, 3. sf.par.prooroc Arsenie Boca si calugarul Nil Dorobantu si ucenicii care marturisesc multe proorocii si minuni adevarate, 4. par. Ioan Iovan de la Recea si ucenicii care a facut puscarie pentru Hristos 5. Maica Veronica de la Vladimiresti care a facut puscarie si a scris carti avand vedenii in copilarie de la Dumnezeu. 6. Maica Virginia de la Maluri prin care a Trambitat Domnul respectiv sora ei Maria si ucenicii, 7. Maica Mihaela si preotul Nicusor de la Glodeni-Pucioasa si ucenicii de acolo si cu cei ce cred in Cuvant, crestinii de pretutindeni.)

Nu afirm ce vrei tu care ma interoghezi ca la ghestapo ca sa ma dovedesti ce vrei tu si ce vrea necredinta ta.

Cuvantul vine impreuna cu soborul sfintilor. E vorba de Maica Virginia si Maica Mihaela. Maica Veronica a fost o calugarita ortodoxa de la manastirea si biserica din Vladimiresti care a avut vedenii si a scris carti marturisind. Cum ar fi putut fi canonizati ca sfinti cand ei au fost prigoniti de sistemul comunisti si de colaborationistii din toate cultele crestine?

Nu am discutat de dogmele ortodoxiei dar tu "stii" si afirmi ca le-am lepadat lansand barfe. Logic asa ca o basculare logica, demonstratia ta e falsa din moment ce Dogmele bisericii ortodoxe se pazeaza pe cunoasterea Domnului Iisus Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu si om, ca Mantuitorul promis de Dumnezeu si ca si Cuvant al lui Dumnezeum nume nou pe care Il are cand implineste Apocalipsa. Marturisindu-l pe Hristos-Cuvantul marturisesc implicit si toate dogmele ortodoxiei si nu le contrazic implict dupa cum afirmi minciuni in mod repetat cu valoare de barf sau de teolog ortodox raspopit.

Este scris in Apocalipsa ca oamenii nu vor crede si ca nu vor lepada faptele lor rele dar nu ma asteptam sa se intample asta si in randul ortodoxiei incat sa nu le pese ca se implineste proorociia calugarilor nemteni.

1. Miscarea Noul Ierusalim este CONDAMNATA SI ANATEMIZATA de un Sobor/Sinod BOR, in 1993.
Adica:
- se condamna DOGMA noului Ierusalim, continuta in lucrarea voastra
- se condamna lucrarea

2. Adica oricine tine ceva din miscare este condamnat

Nu ai facut nici un comentariu asupra faptului ca BOR a anatemizat oficial dogma Noului Ierusalim. Sunt zeci de teologi, zeci de ierarhi care au analizat si semnat. Ma indoiesc ca vreun sectar poate comenta ceva despre asta.

Eviti intr-o nerusinare ordinara sa amintesti si sa comentezi faptul ca 1. miscarea este condmanata, 2. dogma miscarii este condamnata.

3. Folosesti obscuritatea afirmatiilor teologice.

Citat:
Dogmele bisericii ortodoxe se pazeaza pe cunoasterea Domnului Iisus Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu si om, ca Mantuitorul promis de Dumnezeu si ca si Cuvant al lui Dumnezeum nume nou pe care Il are cand implineste Apocalipsa
Dogma BOR este continuta in DOGMATICA. Intr-o colectie de dogme.
Textul sectar "Cuvantul lui Dumnezeu" contine abateri dogmatice sectare, OPUSE invataturiii ortodoxe - precum milenarisum.

Nu ai comentati nimic, si eviti orice punct important al discutiei. Esti un sectar care cand e prins la colt evita subiectul.

Exact acest punct il condamna in primul rand BOR, dogma sectara gresita. Cum poti sa spui ca e corecta atunci cand e condamnata?

4. Nici un profet si nici un sfant nu face descoperiri in stare de transa.
Doar vrajitorii - BABA VANGA facea descoperiri instare de transa precum femeia asta Veronica.
Veronica era DEMONIZATA.
La fel si cea de la Vladimiresti.
Si Vladimiresti-ul si Pucioasa au fost fenomene eretice si sectare condamnate de Biserica. Refuzi sa mentionezi si sa spui ce a facut Biserica pentru asta.

5. Cele 7 Trambite - Biserica nu vorbeste nimic despre nici o trambita - doar sectarii vorbesc despre nebunii - folosesti referinte infara Bisericii

6.
Citat:
Nu afirm ce vrei tu care ma interoghezi ca la ghestapo ca sa ma dovedesti ce vrei tu si ce vrea necredinta ta.
Tu nu esti capabil sa scoti 2 vorbe articulate pe gura, doar repeti pe negandite ce ai invatat ani de zile pe de rost, de asta eviti atunci cand vezi ca nu mai merge playback-ul si discul.

De asta nici nu comentezi, pentru ca tot ce spui sunt aberatii si apoi ti se intorc inapoi.
Halal credinta ai, ti-e rusine cu ea si nu poti sa ti-o marturisesti si nici sa ti-o aperi.

Sectaru' lu' peste cu dogma stricata pe care o tine ascunsa ca pute...

7. Este scris in Evanghelie ca la sfarsitul lumii multi vor veni si vor spune "Eu sunt Hristos" cum fac sectarii din Noul Ierusalim in textul lor sectar si cum fac toti protestantii.

De asta ai uitat? Pentru ca este exact ce faceti voi, spuneti ca Hristos este la voi...

8. Chiar este HRistos intr-o adunatura de 10-20 de oameni care au apucat-o pe o cale rupta de orice era inainte in dogma? Chiar nu va duce capul ca sunteti o gramada ratacita prin iad?

9. De ce aceasta cale NU FOLOSESTE DOGMA ORTODOXA si FOLOSESTE O CARTE SECTARA????

10. De ce nu am vazut la tine nici o referinta la vreo carte de dogmatica ortodoxa???? De ce nu exista la tine decat doar vorbirea despre ortodoxie si nimic din dogma ortodoxa? Pentru ca nu esti ortodox.

Gura mica, esti sectar condamnat de BOR pentru erezie si folosesti texte sectare
Nu ai raspuns pana acum nimic la faptul ca textul sectar este condamnat de BOR.

Last edited by gpalama; 31.01.2021 at 17:40:10.
Reply With Quote