Citat:
În prealabil postat de Petru7
E vorba de:
1.CredinČ›a ortodoxă aČ™a cum Č™tim din BOR.
2.CredinČ›a Č™i în Cuvânt.
Este la fel ca acum 2000 de ani.
Unii credeau în
1. TradiČ›ie, în Lege Č™i în prooroci formând ortodoxia Iudaismului de atunci.
și alții credeau și
2. În Iisus ca Mesia (Fiul lui Dumnezeu care a înviat) întemeind Biserica.
După cum se vede ar putea fi o continuare, o urmare a Domnului în ambele cazuri. Oare am uitat că sf. Ap. Ioan Evanghelistul Č™i Teologul a scris Apocalipsa ca o proorocie? Dacă despre asta e vorba Č™i noi hulim Č™i lovim?
|
E pe bune ce scrii mai sus????
Vezi ca astia si-au publicat online toata erezia lor este in format pdf.
Am comandat-o si eu lucrarea asta eretica si o sa pun online un studiu mai clar cu ereziile sectare din carte.
Studiaza si pe diagonala lucrarea aia si ai sa vezi ca este penticostala.
Deci lucrarea aia este cu "eu Hristos va spun", recitare de tip sectar in numele lui Hristos...
Draga Petru inainte sa dau cu ciomagul m-am uitat sa vad.
Cand primesc copia fizica a cartii o sa va tin la curect cu toate elucubratiile gasite in cartea sectara.
Tot protestantismul se ascunde bine sub formhla "Cuvantul lui Dumnezeu". De aici incepe insa lucrarea satanei care inlocuieste corpul credintei..
Te invit sa citesti din lucrarea aia si sa imi spui daca are 2 propozitii comune cu ortodoxia.
Cuvantul lui Dumnezeu ortodox - scriptura in intelegerea Bisericii si
Cuvantul lui Dumnezeu invocat de sectari - acoperit de hulele sectare
Nu sunt acelasi lucru.
Cuvantul lui Dumnezeu, bine, dar ce zice prin asta.
De fapt nu e cuvantul lui Dumnezru...
Ar putea fi o continuare??? Pentru Dumnezeu, Duhul Sfant a vorbit prin sfintii Bisrricii, de asta avem dogma pt care au murit milioane de martiri, ce sa aduca acum niste sectari? Tu ai minime notiuni de dogmatkica si istorie a Bisericii?
Dogma nu apare din senin asa cum vin sectarii.
Ce propui tu este o re-dogmatizare a Bisericii.
Citeste te rog ce scriu. Iti dai cu parerea asupra unei "posibilitati" nu asupra unor fapte. Vezi ce svrie in carte si vorbim.