Citat:
În prealabil postat de Petru7
Am înČ›eles foarte bine cu cine discut de la prima postare a lui Moroco, am gasit linkul în semnătură Č™i am înČ›eles cine este. Acest om este un ortodox mirean din BOR care crede în Cuvantul lui Dumnezeu. Sunt destui ortodocČ™i practicanČ›i care cred în Cuvântul lui Dumnezeu Č™i care citesc toate mesajele postate pe site-ul respectiv Č™i cu toate astea frecventează în continuare biserica ortodoxă ca Č™i buni ortodocČ™i. Cinste lor dacă pot să creadă Č™i pot să le facă pe amândouă.
|
Cuvantul lui Dumnezeu al lui Moroco este acesta:
http://noul-ierusalim.ro/cuprins-c2.html
Este o carte sectara
penticostala. neaprobata de Biserica pe care orice teolog ti-o desfiinteaza imediat. Nu stiu ce cauti tu pe site-ul ala.... si cum de poti spune ca site-ul ala este ok.
Miscarea aia este sectara. Atat fiind pe stil vechi cat si avand similitudini penticostale.
Cuvantul lui Dumnezeu este cu totul altul in ortodoxie.
Din pacate esti in alta barca dar nu in cea ortodoxa, nu este posibil sa accepti asa ceva dpdv teologic... Se pare ca spiritul tau de "corectitudine gramaticala" si de "politete neduhovniceasca" iti acopera simtirea duhovniceasca... nu asa se discuta duhovniceste despre sectarism.
Nu are nici o treaba judecata cu adevarul - Adevarul este alt subiect. Tot ce am spus a fost legat de adevar si de mecanismele prin care Moroco il eludeaza. Nu este valid punctul tau.
Daca postul meu nu este atat de lizibil vad ca Moroco il citeste cu foarte mare atentie... ce sa zic. Fiecare cu limitele lui. Tu poti mai mult pe partea asta.