Citat:
În prealabil postat de Moroco
Multumesc ca pui intrebari. Nu am ascuns niciodata Credinta mea in Ortodoxie si credinta mea si in Cuvantul lui Dumnezeu (numele cel nou al Domnului Iisus Hristos) . Nu este nicio secta, am fost de multe ori pe la ei de sarbatori la Pucioasa si i-am cercetat si sunt curati ca lacrima lui Hristos si Dumnezeu si Duhul Sfant este cu ei fara niciun dubiu. Domnul le Vorbeste-Graieste si ce este scris in Cartile Albe si ce este publicat pe site nu este de la om sau de la duhurile rele, este indubitabil de la Dumnezeu. Oricine citeste cu timpul isi va da seama si va Crede Adevarului. Tot ce este scris acolo este proorocie si este Adevarat caci Domnul este Adevarul.
|
Hai sa traducem pentru toti confuzia si mistificarea pe care singur o faci.
1. Nu crezi in Biserica Ortodoxa Romana in dogma si adevarul acesteia.
2. Crezi in ceea ce numesti "Cuvantul lui Dumnezeu", adica dogma unei alte biserici care senumeste B
iserica Ortodoxa a Noului Ierusalim care nu este Biserica Ortodoxa Romana, care are alta dogma decat BOR - iar dogma aceasta noua este cuprisna in lucrarea,
cartea sectara numita "Cuvnatul lui Dumnezeu", care este o lucrare pe stil penticostal si nu ortodox.
3. Dogma ta nu este dogma BOR.
4.
Cartile Albe NU SUNT DOGME ALE Bisericii ortodoxe
5. Esti eretic si sectar prin folosirea de carti inafara celor binecuvantate de Biserica.
6. Ce numesti tu Biserica este in fapt o organizatie eretica care doreste sa se ascunda sub umbrela BOR, folosind impropriu numele de Ortodox.
7. Spui acolo
"oricine citeste CU TIMPUL isi va da seama de adevar".
Oricine citeste CE ANUME ???? Cartile albe sectare si cartea sectara Cuvantul lui Dumnezeu a sectei Noul Ierusalim?
Asta de mai jos este dogma voastra ??? Pentru ca NU este dogma ortodoxa.
Deci
NU TIMPUL si
NU PROPRIA PERSOANA fac adevarul, asa cum gresit postulezi.
Adevarul ESTE AL BISERICII SI NU AL PROPRIEI DECIZIEI.
Din pacate ce ai spus mai sus este ca
TI-AI FACUT PROPRIUL ADEVAR, ADEVARUL TAU, INAFARA BISERICII.
Tu
ai un ALT ADEVAR INAFARA BISERICII SI TOCMAI AI MARTURISIT UN ADEVAR INAFARA BISERICII.
Vorbesti despre Adevar ca un ERETIC - Nu ai gasit corect adevarul, care nu este prin tine si nici prin cartile tale.
DECI ASTA ESTE DOGMA TA??? Care este raportul intre dogma sectara si Dogma Ortodoxa?
Adica tu recomanzi citirea cartii sectare numita "Cuvantul lui Dumnezeu", care este o carte cu erezii penticostale in mare pentru a aunge "la adevaR".
Esti eretic si nu recomanzi citirea dogmei ortodoxe.
8. Nu ai folosit niciodata referinta la dogma ortodoxa si NU CUNOSTI DOGMA ORTODOXA. Ci doar pui citate din cartea sectara....
9. Nu ai adus nici o binecuvantare de la vreun ierarh ortodox din BOR, ci doar vrajesti lumea cu binecuvantari de la sectarii din bierica noului ierusalim.
Pai aia sunt PENTICOSTALI prin dogma !!!!
Esti un penticostal care se ascunde in ortodoxie...
http://noul-ierusalim.ro/prezentare.html
Acum secta Noul Ierusallim presupune si o sobornicitate a sectei - pai Moroco, daca esti in BOR cum esti in secta Noul Ierusalim care isi declara independenta si "sobornicitatea" ???
Mai jos este extrasaul din "dogma" sectei Noului Ierusalim.
Citat:
Sobornicitatea Bisericii Noul Ierusalim - o dimensiune pneumatologică
Motto:
Biserică adevărată pe pământ înseamnă fii ai lui Dumnezeu, adunați laolaltă în jurul Mielului lui Dumnezeu, Care Se frânge spre hrană pentru iertarea păcatelor cele făcute și iertate prin pocăință.
(citat din Cuvântul lui Dumnezeu, 7/20 ianuarie 1997)
|