View Single Post
Vechi 30.01.2021, 02:24:44
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Acum am inteles de unde vine sectarismul tau.

In semnatura ta arata ca esti membru din secta Noul Ierusalim.

Care pretind ca sunt din BOR dar care... Functioneaza rupt si dupa capul lor.

Pai tu esti sectar get beget si te ascunzi sub numele de orrodox.

Vazand linkul cu secta Noul Ierusalim dar si rupereea lor dogamtixa dar si practica lor sectara este clar ca este sectar inrolat in Noul Ierusalim...

De aici vine sectarismul tau.

Linkul asta pe care il ai in semnaatura care secta noul ierusalim zice totul despre tine. Este sectar izolationist.

Iar cei de pe forum care credeau ca au de a face cu un ortodox sa inteleaga ca duhul.sectarului se vede usor daca esti atent. Se poate numi el ortodox de 100 de ori tot sectar este..

Si imi pare rau de toti naivii care dormeau cu sectarul sub nas si nu au fost capabili sa il observe dar au si comentat prostii... Cand am.spus eu bine de la inceput ca e sectar 100%.

Moroco ia zi-ne de cand frecventezi noul ierusalim?
Multumesc ca pui intrebari. Nu am ascuns niciodata Credinta mea in Ortodoxie si credinta mea si in Cuvantul lui Dumnezeu (numele cel nou al Domnului Iisus Hristos) . Nu este nicio secta, am fost de multe ori pe la ei de sarbatori la Pucioasa si i-am cercetat si sunt curati ca lacrima lui Hristos si Dumnezeu si Duhul Sfant este cu ei fara niciun dubiu. Domnul le Vorbeste-Graieste si ce este scris in Cartile Albe si ce este publicat pe site nu este de la om sau de la duhurile rele, este indubitabil de la Dumnezeu. Oricine citeste cu timpul isi va da seama si va Crede Adevarului. Tot ce este scris acolo este proorocie si este Adevarat caci Domnul este Adevarul.

Cei ce lovesc in poporul lui Dumnezeu sau in Trambite nu stiu ce fac asa ca iudeii si sinedriul de acum 2000 de ani care l-au rastignit.

Daca vrei sa vorbim despre asta ar trebui sa gasesti un topic mai vechi si sa postezi acolo caci am mai scris despre Noul Ierusalim si putem sa purtam discutia acolo, putem sa postam acolo, aici este alt fir de discutie si nu as vrea sa le incurcam. Daca au fost inchise poti deschide tu unul nou pe subiectul Noului Ierusalim de la Pucioasa. Nu ti-as recomanda sa calomniezi si sa lovesti caci s-ar putea sa te ranesti ca Saul care prigonea Biserica mai inainte sa devina sf. Ap Pavel.

Aici, pe threadul asta as prefera sa vorbim pe subiectul topicului.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 30.01.2021 at 02:49:54.
Reply With Quote