Citat:
În prealabil postat de Moroco
Tu spui ca e minciuna, nu vreun sfant, nu BOR. Deci Teoria PacMan3D-nD are binecuvantare de la Dumnezeu si de la BOR pentru Adevarul pe care il contine.
Cel ce face sminteala esti dumneata deoarece ti-ai luat rolul lui Torquemada facand acuzatii inchizitoriale, acuzi si judeci, umilesti, ameninti, ocaresti, jignesti si oasndesti fara sa fi fost investit sau trimis de cineva din BOR sau de Dumnezeu. V
Pozele si filmele au aparut dupa anul 1829, deci n-a trecut nici macar 100 de ani si nu exista poze in care sa se vada pamantul sferic decat niste poze editate in fotoshop pe calculator si prezentate de NASA
Eu am constat si am pus constatarile mele in Teoria PacMan3D-nD nu am facut afirmatii stiintifice cu valoare de adevar. Fiecare om poate cauta Adevarul si pe Dumnezeu. Teoria mea nu este impusa cu forta de nimeni deci ea nu impiedica pe nimeni sa caute si sa creada Adevarul pe care il gaseste.
Exista aplicatii practice ale stiintei care folosesc forma plana a pamantului si marilor. Orice inginer contructor de drumuri, cai ferate, poduri si orice proiectant foloseste planeitatea suprafetei pamantului si nu ia in serios curbura pamantului despre care se invata in scoli si care ar introduce un necesar de materiale suplimentar.
Sunt foarte multe dovezi contra, eu ti-am dat filmul cu cele 200 de dovezi doar ca stiinta le ignora pentru ca le-ar darama teoriile si nu ar mai avea oamenii de stiinta ce sa sustina in universitati si ar trebui sa recunoasca existenta lui Dumnezeu si Adevarul din textele Scripturii sau din marturisirile sfintilor. De exemplu sfintii ortodocsi sustin ca soarele este un DISC deci cum ar putea fi valabila teoria heliocentrica in care soarele e socotit o sfera?
Te referi la sustinatorii pamantului plat-farfurie inconjurat de un zid de ghiata Antarctica, ce se afla printre stele. Eu nu sustin teoria considerand ca Antarctica est un continent ca si celelalte. Eu sustin teoria PacMan3D-nD in care nu este vorba doar de forma pamantului ci de forma Soarelui si Lunii, de forma Stelelor, de Intreaga Creatie Finita. Deci ma confunzi cu cei ce sustin pamntul plat moneda-farfurie care se lupta cu cei ce sustin pamantul sfera. Tu esti din tabara celor cu pamant sfera. Nu stiu de ce amesteci BOR si ortodoxia in lupta asta a voastra. Bor nu este de partea niciunei tabere. Bor este de partea Adevarului de Credinta-Hristos.
Eu contest nu din dreptul celor ce sustin pamantul plat farfuri-moneda ci din dreptul teoriei mele PacMan3D-nD in care pamantul e asa cum este descris in Scripturi si corpurile ceresti sunt asa cum afirma sfintii Parinti: Soarele se vede ca un disc nu ca o sfera deci poate fi un disc ca cel aruncat de discoboli sau o semisfera. Eu cred ca este o semisfera asa cum este si Luna. Soarele da lumina si caldura iar Luna intuneric si frig in directia opusa.
continuare
|
Ti-am zis eu bine ca vorbesti ca un Sectar.
1. Binecuvantare presupusa sau explicita? Pentru ca nu xeista binecuvantare data.
Vorbesti in numele BOR fara sa ai nici cea mai mica dovada si nici autoritate aici.
2. Sminteala adusa de tine este printr-un thread care aduce in Biserica sminteala tulburare si aberatii... Pocaieste-te!!! Eu nu am venit cu nimic.
3. Exista poze, de ce MINTI -
ESTI UN MINCINOS ORDINAR UN NEGATIONSIST SI UN CONSPIRATIONIST.
Sunt FAPTE sunt DATE si nu sunt fabulatii.
Poti sa mergi pe calea conspiratiei si negarii dar asumati atunci pana la capat ca mergi pe calea MINCIUNIII.
4. Este o teorie - TU SPUI ASTA, deci nu este ceva real, demonstrat !!!
5. Planeitatea locala, folosita in aplicatii este o certitudine.
Dar nu poate combate planeitatea macro, generala .
Doar spunand prostia asta ca argument, arati ca nu stii despre ce vorbesti si ca incerci sa negi o proprietate globala printr-o proprietate locala.
6. Filmul cu 200 de deovezi - nu este nici o dovada acolo, nu este ncii o poza, daca era vreo poza o puneai aici - argumentul zero faptic nu exista... .LOL ???
Nu ai fost capabil sa aduci o poza si te spari in figuri de posturi intregi cu dovezi...

Dragul, stiu ca ai mai pus posturi