View Single Post
Vechi 26.01.2021, 01:26:04
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit Partea II

continuare

Citat:
Din pacate Moroco, nu ai raspuns la niciunul si exact acestea le-ai OCOLIT de fiecare data. Anterior nu ai raspuns la nici o solicitare pe punctele anterioare, ci le-ai evitat pe toate... Daca aveai vreun punct solid de vedere, pe astea le raspundeai mai intai....
Afirmi mereu ca nu am raspuns si ca am ocolit. Asta e parerea ta. Cine are rabdare sa urmareasca poate vedea ca ti-am dat raspunsuri si nu am ocolit nimic. N-am de ce sa evit dialogul, raspunsuriele. Tocmai de asta am pus Teoria PacMan3D-nD pe un form, pentru a raspunde oricui daca cineva are intrebari si cere sa-i justific afirmatiile pe care le fac in teorie.

Citat:
Discutia ta despre scriptura este sectara fiind inafara Bisericii.
La fiecare liturghie din BOR se fac discutii pe baza de scripturi si Evanghelii, pe baza Cuvantului lui Dumnezeu. Afirmatia ta e falsa. VT, NT si Apocalipsa precum si Cuvantul lui Dumnezeu sau al Sfintilor Parinti sunt o baza de discutie pentru fiecare predica, pentru fiecare preot sau ierarh. Doar comunistii sau ateistii exlud discutiile pe baza de scriptura ca fiind irelevante. A nesocoti importanta Scripturii atunci cand facem afirmatii pe care le socotim adevarate sau false este in folosul minciunii si a lepadarii de Credinta, de Biserica.

Citat:
Doar Biserica se proununta - si Biserica s-a pronuntat deja pe acest subiect acceptandu-l asa cum este el facut de fizica - nu exista nici un punct de vedere contrar al Bisericii fata de acesta.
Nu s-a pronuntat si nu a acceptat teoria ta cu forma pamantului sferica caci astea sunt teorii lumesti. Nu este niciun punct de vedere contrar nici fata de pamantul plat asumat de ortodoxie. Exista ortodocsi care cred in forma sferica, altii in forma pamant plat si altii ca mine care cred in teoria PacMan3d-nD. A te folosi de ortodoxie si de BOR pentru a sustine ca ea ar fi in aceasta lupta de partea unei tabere este o mare viclenie caci prin viclenia asta tu ii socotesti pe adeptii teoriei pamantului plat ca fiind niste eretici, niste sectanti, niste antiortodocsi, niste oameni ce vor sa distruga biserica ortodoxa astfel ca ii plasezi in tabara de vrajmasi ai ortodoxiei cand defapt adeptii pamantului plat sunt ortodocsi sau credinciosi ce lupta cu lumea ateista si cu teoriile ei. Practic tu te crezi ortodox prin faptul ca sustii pamantul sferic si cerzi ca si BOR sustine pamantul sferic. Cei cu pamantul plat cred invers, ca ei sunt cu ortodoxia si voi sunteti in aceiasi tabara cu ereticii, cu sectantii, cu ateii si cu lumea larga. Eu cu teoriaPacMan3D-nD cred si eu ca doar eu sunt cu ortodoxia iar voi, ambele tabere, cred ca sunteti amgiti de duhurile rele si de lume ca sa credeti in teorii mincinoase.

Citat:
Din pacate Moroco - esti inafara Bisericii, esti inafara realitatii fizice, esti inafara fizicii, esti inafara bunului simt, dar si inafara logicii deductive primare. Adica refuzi in fapt o normalitate a unor lucruri. Sper sa te pocaiesti si sa iti revii.
La fel sustin si cei cu pamantul plat despre voi cei cu pamantul sferic si la fel sustin eu cu Teoria Pacman3D-nD despre ambele tabere caci eu contest si nu sustin nici teoria pamantului plat moneda-farfurie intre stele si nici teoria geocentrista sau heliocentrista cu pamnt sferic.

Folosire lui Dumnezeu sau a ortodoxiei ca metoda de terorizare sau amenintare este o lasitate pentru cei ce sustin una dintre teorii. Poti ava argumente din Scripturi sau din revelatiile sfintilor sau din Cuvantul lui Dumnezeu insa a face inchizitie sau ingrozire e o practica eretica a evului mediu si o lasitate pentru un luptator adevarat care lupta pentru Adevar.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa