View Single Post
Vechi 27.03.2008, 16:25:39
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Bogdanel, asa il cheama pe nepotelul meu, acum cateva luni nu mai vroia sa mearga la ceilalti bunici, zicand ca vede pe " omul rau " in casa. Noi l-am intrebat daca vede asa ceva si la noi, el zicea ca nu. Vreau sa va spun ( nu ca lauda ), dar seara ne punem in genunchi in fata candelei si la icoana Maicii Domnului cu pruncul IIsus in brate, zicem rugaciuni si ne culcam linistiti. De o vreme ( a fost stresat cu mersul la gradinita, s-a obisnuit tare greu fara noi ) nu mai vrea sa ne rugam, vorbeste urat, tipa, parca nu-i el.
Acum cateva seri s-a trezit plangand, zicea ca l-a vazut pe " Dumnezeul negru ", fiica mea i-a spus ca Dumnezeu este lumina, este iubire... si era tare tulburat. Si fiica mea visa tare urat cu Bogdanel, s-au iscat certuri intre fiica mea si ginerele meu. Sunt lucruri marunte ce nu se pot povesti, insa eu realizez ca sunt ispite de la cel rau si am apelat la Maicuta pe care o cunosc de la manastire ( am trimis pomelnice la 5 manastiri pentru bine in casa..>) si am primit aceste rugaciuni, care zicea maicuta sunt luate din cartea : " CELE MAI FRUMOASE RUGACIUNI " scise de Sfintii Parinti, publicata de cuviosul Nicodim Arghioritul, la editura Anastasia. Am inceput aceste rugaciuni si simtim ca e mult mai bine in casa, am mesr la Sfantul Maslu si nu voi inceta rugaciunea. Doamne ajuta! icamilin
Reply With Quote