View Single Post
Vechi 22.01.2021, 19:33:51
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Negi GPS-ul care functioenaza cu MODELUL BILA !!!
Nu neg GPSul care functioneaza cu modelul bila ci afirm ca e irelevant modelul bila din functionarea GPSului pentru a face pe baza lui afirmatii referitoare la forma pamantului. Ti-am spus ca GPSul ar functiona la fel de bine in sistem cartezian caci e vorba de un spatiu in care ai 3 receptori ce nu sunt situati pe aceiasi dreapta si un emitator de semnal si poti identifica locul fizic din acel spatiu 3D la fel de bine. Probabil ca n-ai studii tehnice.

Citat:
UITE AICI: WGS, standardul tehnic pentru pozitionare folosit de GPS World Geodetic System (WGS) is a standard for use in cartography, geodesy, and satellite navigation including GPS.

https://en.wikipedia.org/wiki/World_Geodetic_System
Ma bucuri ca dai linkuri cu tehnologii din domeniul tehnic. Nu-s convins ca le si poti intelege. Dupa felul in care dialoghezi ar fi o minune sa pricepi despre ce e vorba.

Citat:
Pamantul este BILA in modelul GPS BOULE
Mai incet cu injuriile si calificativele. Bine ca acum ai trecut la animale. E un salt calitativ. Deci se poate.

N-am negat niciodata ca standardele GPS n-ar folosi modelul bila al pamantului. N-am negat functionarea GPS-ului cu ce model vrei tu.

Am spus ca functionarea GPSului cu ce model vrei tu, nu se poate constitui intr-un argument care sa valideze teoria pamantului sferic. De ce? Pai pentru ca in orice spatiu 3D avand trei receptori ce nu se situeaza pe o dreapta si un emitator vei putea identifica locatia exact in orice sistem de coordonate care sa identifice spatiul punct cu punct.

E greu daca nu ai la activ o facultate tehnica. Bine ca poti da linkuri.

Citat:
Uite modelul folosit WGS 84 ESTE BILA

WGS 84 reference frame
Multumesc, nu e nevoie sa va deranjati.

Citat:
Esti inginer? Ar trebui sa iti ia diploma ca nu o meriti nu te duce capul.
Ca zici tu? Cine te crezi?

Citat:
Citeste standardul tehnic sa vezi ca e bila.
N-am sustinut ca nu e bila pamantul in standardul lor. Tu faci afirmatiile astea ca am sustinut, ca as sustine ca nu e bila. Foarte bine ca e bila. Nu neg.

Citat:
Daca vrei sa vorbesti ca un inginer adu standardul tehnic sa vezi ce este acolo... ai trecut clasa cu 5 nu te duce capul sa citesti o specificatie tehnica.
In general am luat note mari mai ales la mate, la fizica, la programare. Dar n-are rost sa ma laud.

Citat:
Uite mai sus bila din specificatia tehnica? Nu te duce capul sa citesti un document tehnic? Pe alea de lelectronica le citesti dar un sistem de coordonate bila nu vrei sa il vezi?
Te cred ca e bila in standardul respectiv. Bine ca te duce pe tine. Bine ca ai citit standardul GPS. Bravo. Eu sustineam altceva. Ca modelul e irelevant si ti-am explicat de ce, nu mai reiau.

Citat:
Sistemul de coordonate este WGS !!!

Uite documetnatie tehnica
http://code7700.com/wgs-84.htm
Foarte bine ca stii ce e un sistem de coordonate si ca mi-ai dat un link. Nu neg sistemul de coordonate. Nu neg bila din standardul GPS. Doar ca e irelevant. Ti-am spus ca in orice sistem de coordonate definit peste un spatiu 3D cu 3 receptori ce nu se afla pe aceiasi dreapta si cu un emitaor poti afla locul fizic al emitatorului de semnal. In concluzie, forma pamantului din acel spatiu 3D e irelevanta. Ok? Pricepi oare CONCLUZIA? Pricepi ca argumentul si dovada asta pica? Functionarea GPSului cu pamant bila in standard nu poate sustine ca forma pamantului e sferica sau altcumva. Ti-am aratat de ce. Pai daca poti identifica un emitator intr-un spatiu 3D cu un sistem de coordonate oarecare folosind 3 receptori ce nu se situeaza pe o dreapta inseamna ca functionarea si identificare nu tine de forma pamantului din spatiul respectiv. Ok? Deci nu poti face o afirmatie de genul, ca daca n-ar folosi bila atunci n-ar functiona deci iata daca functioneaza inseamna ca pamantul e bila. Pricepi?

Citat:
Arata-mi in stadanrdul GPS care este sistemul de coordonate folosit si toata tehnologia de locare.
Arata-mi te rog in documente in standard ca sunt publice... esec de inginer ce esti.

Voi in electronica nu lucrati cu standard tehnice si de electronica publice? IETF IEEE si restul nu le stii? Pe asta de localizare WGS nu il recunosti? Sau poate trebuia sa scrie IEEE si IETF ?
Nu cred ca vrei sa pricepi ce scriu. Tehnologia si standardele nu sunt argumente care sa te ajute sa fi credibil. Vorbesti din dreptul standardelor si tehnologiei ca sa-ti valideze ele forma sferica a pamantului? Ti-am spus si ti-am demonstrat foarte simplu ca tehnologia respectiva chiar daca foloseste forma pamantului ca bila asta nu dovedeste ca fara bila nu ar functiona aparatura. Ti-am explicat ca intr-un spatiu 3D peste care ai definit un sistem de coordonate cu trei receptori si cu un emitator ca la radar poti detecta tinta.

Ai auzit de radar? Nu e niciun model al pamantului sfera si se identifica o tinta bine mersi. Deci nu tine de forma pamantului! Ok?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 22.01.2021 at 20:00:08.