View Single Post
Vechi 08.02.2019, 22:20:49
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu oricine se poate apuca să o facă pe harismaticul:

Faptele Sfinților Apostoli cap.19 v 13-16
13. Și au încercat unii dintre iudeii care cutreierau lumea, scoțând demoni, să cheme peste cei ce aveau duhuri rele, numele Domnului Iisus, zicând: Vă jur pe Iisus, pe Care-l propovăduiește Pavel!
14. Iar cei care făceau aceasta erau cei șapte fii ai unuia Scheva, arhiereu iudeu.
15. Și răspunzând, duhul cel rău le-a zis: Pe Iisus Îl cunosc și îl știu și pe Pavel, dar voi cine sunteți?
16. Și sărind asupra lor omul în care era duhul cel rău și biruindu-i, s-a întărâtat asupra lor, încât ei au fugit goi și răniți din casa aceea.
Mi se pare ca pierzi din vedere faptul ca iudeii din Fapte 19: 13 - 16, NU erau crestini.. Cand Evanghelistul aminteste despre crestini, spune asa: "Iar celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: în numele Meu, demoni vor izgoni".
Citat:
Harismele au fost date spre propovăduirea Evangheliei în teritorii necreștinate
Aceasta afirmatie falsa nu este sustinuta nici de Scriptura si nici de Istoria Bisericii.

Citat:
Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel [13:8] -[i]„Dragostea nu cade niciodată. Cât despre proorocii - se vor desființa; darul limbilor va înceta; știința se va sfârși;”
Prorociile se vor desfiinta si darul limbilor va inceta atunci cand stiinta se va sfarsi. Adica la Parousie.
Reply With Quote