View Single Post
Vechi 18.10.2018, 16:39:10
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Ti-am mai spus ca tu le citesti dar nu le intelegi. In primul citat e vorba de lupta romanilor pentru emancipare, nu de religie. Iar al doilea citat e al unui episcop greco-catolic, e normal ca e subiectiv, nu poate fi dat ca argument.
In schimb avem ce spuneau chiar corifeii Scolii Adelene despre uniatie si catolici, sunt sigur ca pe acelea nu le-ai vazut, desi eu am mai postat pe forum. Am cautat acum mesajele, e acesta si urmatorul de pe acel subiect: https://www.crestinortodox.ro/forum/...1&postcount=18
nu. tu le citesti, dar nu le intelegi, pentru ca tu esti un adevarat ortodox, promovezi minciuni si crezi ca toti fac asa. iulian hossu spune ca odata cu unirea cu roma romanii au avut acces la educatie si doar asa s-a putut dezvolta sentimentul national care a dus la unire. daca ma enervezi incep sa-ti pun ce faceau ortodocsii pe vremea aia, cum colaborau cu ungurii, etc. ca tot o dai mereu pe interese, pe subiectivism si pe religie....
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.
Reply With Quote