View Single Post
Vechi 28.09.2018, 22:39:55
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

eu cred ca dimpotriva. asta e situatia, linia de demarcatie prezentata si de tine demonstreaza ca estul fost sovietic a ramas primitiv in conceptii. imi recunosc apartenenta la acest primitivism. pustimea nu e asa, este deschisa, este mai inteligenta, este mai puternica. sper sa schimbe tara asta peste 20 de ani, cand vor incepe s-o conduca. ne trage inapoi conservatorismul si religia. voi sunteti nevindecabili, eu am sanse. veti observa asta si din harta participarii la referendum, cu cat sunt mai dezvoltate zonele cu atat va fi mai redusa participarea si invers. va spun de-acum, clujul si banatul vor fi printre cele cu participare redusa, bucurestiul in nota obisnuita... in special bosorogii vor merge.

ps.cred ca ungurii sunt exceptia, ei sunt foarte libertini, dar nationalismul, xenofobia, ii face sa fie "speciali"...
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.
Reply With Quote