View Single Post
Vechi 26.09.2018, 00:36:18
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
E corect si logic ce argument am adus eu, e o aberatie ca un asistent sa creada ca alcoolismul e un lucru bun, altfel i-ar trata discriminatoriu pe alcoolici. Judecatorul britanic aplica legea din tara lui, deja propaganda homosexuala le-a spalat creierii. Pentru ai a spune ceva negativ despre homosexualitate este echivalent cu discriminarea sexuala sau rasiala. Acel asistent, din ce rezulta din acele surse, a fost exclus doar pentru ca a afirmat ceva negativ despre homosexualitate, probabil au cautat apoi un motiv mai cosmetizat.
:))
tu ai avut vreodata curiozitatea sa intri pe vreun site de pe acolo? sunt unii, colegi cu ala, care sunt mult mai duri cu homosexualii, nu-i ataca din perspective ce tin de credinta ci e subcultura de cartier! cutitu-n cur e putin si ar scapa usor...:)) nu domne, avem noi tendinta asta de care nu ne putem lasa, de a ne considera mereu mai destepti, dar nu e asa. aia sunt si mai destepti si mai corecti decat noi.

numai ca aia nu sunt la asistenta sociala, pe aia nu-i da nimeni afara, eventual sunt trasi de mana ca vorbesc/scriu neacademic.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.
Reply With Quote