View Single Post
Vechi 24.09.2018, 17:49:46
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Dacă ți-ai face timp, ai înțelege că nu se nasc așa - sunt argumente solide în acest sens. Trecând peste faptul că se nasc sau nu așa și am admite că așa se nasc ... bun, nimeni nu are nimic cu ce fac ei în viața lor privată...dar când copii sunt reeducați, iar tu ca părinte nu poți face nimic, atunci devine o problemă. Sau pe fondul discriminării îți încalcă dreptul la libertatea de conștiință ... Toleranță reciprocă, nu doar într-un singur sens.
treci dintr-una in alta. nici eu nu cred ca se nasc asa, dar daca avem dreptate nu pot fi "vindecati", daca au ei dreptate ar putea fi, dar nu mai e ok... pam pam... intelegi acum penibilitatea demersurilor care se fac? daca au ei dreptate ii putem vindeca, dar noi vrem sa-i vindecam avand noi dreptate ca este ceva social si nu biologic, caz in care canci vindecare! ca sa vezi... :))
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.
Reply With Quote