teoria conspiratziei?
poi s-a deschis un bar in capitala, pe bani grei de l-a prezentat la televizor...
fotbalishtii au facut ceva club sau bar select... dar shtitzi cum o sa patzeasca? asha ca mine, ca eu am vrut sa deschid un club cu alcool cu tzigari, cu cafea, shi in cealalta incapere cu informatica, shi am scris cu litere din tabla lustruita INFO-CLUB, dar shtitzi ce s-a intamplat? S-au ruginit literele in ritm galopant ca parea minune negativa asha ruginire rapida... roshie ca focul arata tabla respectiva... shi nu prea ajungea apa la ea, shi daca ash fi lasat tabla in ploaie asha nu se ruginea...
acuma ce or sa patzeasca ashtia? cu clubul lor? nu shtiu ce or sa patzeasca dar copiii sarmanii or s-o patzeasca rau de tot... ca zice Domnul ca mai bine ii tzin parintzii in casa shi-i incuie acolo de-i tzin ca pe prizonieri pana mor, ca mai bine fac decat sa-i lase pe afara, ca afara, la barul ala dansau femeile goale ca shi paunitzele... shi li se invarteau ochii in cap la copii shi ametzitzi de muzica shi alcool shi cafea buna ei au impresia ca se distreaza ca se joaca, dar nu shtiu ca-shi lucreaza satira vietzii lor, scarba batjocurii de ei inshishi... apoi daca de aia au cashtigat bani pe afara, atunci mai bine ramanea suspendat pentru consum de droguri shi nu mai cashtigau nimica, dar daca au ajuns pe afara ce sa invetze de la fotbalishtii mai versatzi? shi ce invatza acolo, aduc shi implementeaza la noi..... iar copiii sarmanii, ca pasarelele la paine, dar nu e paine, e neghina... daca nu chiar ispiadina adica un fel de ser ce-tzi ia mintzile de tot.... asha ca decat fotbalist, sau activist sau cu slujba ca sa am bani sa-i dau asha, mai bine mort adica inchis in casa de cate un parinte deshtept... dar nu sunt deshteptzi sarmanii parintzi, ca ei sunt buni shi indulgentzi, dar ei n-au aflat ca au copilashii nu in cer ci in munca....
asha ca asha am patzit shi eu cu info-club adica un fel de shcoala de informatica intr-o parte shi cafete-bar in cealalta, nici n-u l-am deschis ca n-a mers decat de proba, deci rapid l-a mincat rugina... ce minte am avut shi eu shi apoi mai critic pe altzii... ???:(:(
|